Dostum bence beklemekte fayda var çünki ilk defa namlu değişebilinen bir silah çıkacak türkiyede.Artısı bu namlularıda paket içerisinde vermeleri.Grupman ve crone testleri çok önemli sonra keşke demek istemez kimse.Birisi 40 mt atışı yaptı 5.5 namlusu ile nemesisde fena değil mesela bence bekle ?
zodiac tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Nemesizi bende bekliyorum ama daha satışa sunulmadı silah.
-
Pro yu kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok memnun özellikle bold olanda yani yenilenmeden versiyonda önce hiçbir şikayet duymadım.Pro 500 de kurma kolu yana almışlar çokda güzel olmuş.
Ft ye pro İle katılan çok kişi vardı ve onlarda memnundu.Burdan kıyaslayabilirsin.
-
Bence onun yerine pro500 e de bak derim çok daha iyi bir silahdır.
-
-
-
Saçmaları denedikten sonra yorumlarını yaz ki herkez faydalansın burdan.
-
Gelirsen çok bilgi edinirsin.
-
saçmadan saçmaya isabet oranı değişiyor ha ? alalım madem bu jsb 8.44ü
saçmadan saçmaya isabet oranı değişiyor ha ? alalım madem bu jsb 8.44ü
Dene mutlaka çok iyi saçmadır.
-
M Ayısta İstanbul da değilim malesef. Artık sanal prtamdan takip ederim
Eğer ilgin varsa kesin gelmeye çalış.
-
Teşekkür ederim.
Hatırladım. Güzel diziydi
Merhaba.Ürün için satış açıkmıdır acaba.
-
Bu arada jsb 8.44 ile çok iyi atışlar yapıyorum.Silah çok seviyor bu saçmayı.Ama alternatifler var ise kullanan arkadaşlar burdan paylaşsın işte.
-
Çok doğru seçim yapmışsın.İleride bir tüfek bile alsan satmaya kıyamayacağın bir silahdır.Güle güle kullan.
-
Nerdeki fuar. Ben bu işte bu kadar ac emiyim yer bilmiyorum da.
Mayısda fuar olacak takip et.
-
Bilgileriniz çok hoş değerlendireceğim teşekkürler
Umarım faydalı olur.
-
BElli bir tarihi var mı nasıl
Fuarda satışa çıkar.
-
Öncelikle kralı tebrik ediyorum, 3 namlu seçeneğinin birlikte sunulduğu başka bir silah modeli bilmiyorum.Sn.Zodiak size hak veriyorum, FX impactin maddi penceresinden bakılırsa nemesisin avantajlı olacağı muhakkak.Herkezin derdi başka bu hobide ,6.35 de ben hala tüp hacminin bigmax tüpü civarında olmasının ciddi stabilizasyon avantajı olacağını düşünmeden edemiyorum.Neyse az kaldı .
Bekleyip görmek lazım umarım iyi bir ürün olacaktır.
-
Nalburdan 2 liralık bu spatulaları buldum. Asıl amacım ahşaba ve atış alanımızdaki otomobil lastiklerine vidalanabilir hedefte kullanmak ama döner hedefime de uydu.
Aliexpreste 4cm çapında yuvarlak hedefler var hazır ama tanesi 7 lira civarı. Spatulaları alanda farklı mesafedeki lastikleri sabitleyeceğim. Hatta alanda bırakacağım, otların arasına koysam görmez kimse, alsa da vidasıyla birlikte maliyeti 2.5lira.
Çok başarılı.Havalarda ısınmaya başladı bizede lazım olacak.
-
Bunları gördükçe bizimkiler pofluyor ne yazikki.Olsada alsak :)))
-
Selamın aleyküm Hobidaşlarım
Ben Kral Phuncher Mega almayı düşünüyorum nasıl olduğu atış grupman vs hakkında bilgisi olan abilerim ve ustalarım yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Senin için en iyi kaynak you tube Ama kullanan arkadaşlarım var hepsi memnun.