Break satılmıştır.
zodiac tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Günceldir.
Fx 3750
Break 2250
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ürünler sıfırdır ve paketlidir.
Fx : 3750 TL
Breakaway: 2250 TL
Alıcısına hayırlı olsun.
-
Dostum bence beklemekte fayda var çünki ilk defa namlu değişebilinen bir silah çıkacak türkiyede.Artısı bu namlularıda paket içerisinde vermeleri.Grupman ve crone testleri çok önemli sonra keşke demek istemez kimse.Birisi 40 mt atışı yaptı 5.5 namlusu ile nemesisde fena değil mesela bence bekle ?
-
Nemesizi bende bekliyorum ama daha satışa sunulmadı silah.
-
Pro yu kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok memnun özellikle bold olanda yani yenilenmeden versiyonda önce hiçbir şikayet duymadım.Pro 500 de kurma kolu yana almışlar çokda güzel olmuş.
Ft ye pro İle katılan çok kişi vardı ve onlarda memnundu.Burdan kıyaslayabilirsin.
-
Bence onun yerine pro500 e de bak derim çok daha iyi bir silahdır.
-
-
-
Saçmaları denedikten sonra yorumlarını yaz ki herkez faydalansın burdan.
-
Gelirsen çok bilgi edinirsin.
-
saçmadan saçmaya isabet oranı değişiyor ha ? alalım madem bu jsb 8.44ü

saçmadan saçmaya isabet oranı değişiyor ha ? alalım madem bu jsb 8.44ü

Dene mutlaka çok iyi saçmadır.
-
M Ayısta İstanbul da değilim malesef. Artık sanal prtamdan takip ederim

Eğer ilgin varsa kesin gelmeye çalış.
-
Teşekkür ederim.
Hatırladım. Güzel diziydi

Merhaba.Ürün için satış açıkmıdır acaba.
-
Bu arada jsb 8.44 ile çok iyi atışlar yapıyorum.Silah çok seviyor bu saçmayı.Ama alternatifler var ise kullanan arkadaşlar burdan paylaşsın işte.
-
Çok doğru seçim yapmışsın.İleride bir tüfek bile alsan satmaya kıyamayacağın bir silahdır.Güle güle kullan.
-
Nerdeki fuar. Ben bu işte bu kadar ac emiyim yer bilmiyorum da.
Mayısda fuar olacak takip et.
-
Bilgileriniz çok hoş değerlendireceğim teşekkürler
Umarım faydalı olur.
-
BElli bir tarihi var mı nasıl
Fuarda satışa çıkar.
-
Öncelikle kralı tebrik ediyorum, 3 namlu seçeneğinin birlikte sunulduğu başka bir silah modeli bilmiyorum.Sn.Zodiak size hak veriyorum, FX impactin maddi penceresinden bakılırsa nemesisin avantajlı olacağı muhakkak.Herkezin derdi başka bu hobide ,6.35 de ben hala tüp hacminin bigmax tüpü civarında olmasının ciddi stabilizasyon avantajı olacağını düşünmeden edemiyorum.Neyse az kaldı .
Bekleyip görmek lazım umarım iyi bir ürün olacaktır.