serkan78 adlı kullanıcının mesajları

    biraz aradan sonra ve bolca denemelerden sonra hala gurupmanin kotu ve namlu şokunun anormal yerde olmasi nedeniyle kral teknik servis idris abiyle iletisime gectim ve durumu anlattim. Kargo dahil ucretsiz olarak namluyu degistirdiler. Suan tufek mukemmel 150-200-300 mt gibi mesafelerde atis yapmak ne kadar keyifliymis. Pellet olarak yalniz jsb ler degil beta solidler daha uyumlu geldi. Betasolid55 grain kusursuz ama basinc dusmeye baslayinca agir oldugu icin tabiiki hemen farkediyor. Betasolidin bigmaxx bulletleri ise belli belirsiz bi tik altinda gibi sanki ama cok da belirgin bir fark yok. Sarjore de uymasi sebebiyle tam biçilmiş kaftan.simdilik degistirmeyi dusunmuyorum. Silah ve bullet secimi kesinlikle cok sansli degilseniz hemen denk gelmeyebiliyor emek istiyor. Ama dogru pellet ve dogru tufegi denk getirdiginizde sonucu cok guzel. Herkese bu konuda iyi sanslar diliyorum. Ve sunu unutmamak gerek bir pellet 100 tufekte bile iyi ciksa sizin namluyla uyumsuz cikabilir. Yılmadan denemek gerek ve teknik servisten tavsiye almak gerek. Sonucunda sizi mutlu edecek basariya kesin ulasiyorsunuz. Hepinize emniyetli ve isabetli atislar dilerim.

    Estagfurullah, elbetteki öyle. Bu arada ısıtınca sasırtıcı bi şekilde cok az bi kuvvetle( sıcak olmasa elle bile ) cevrilip cıkıyor. Ocagın üzerinde bi kac dakika ısıtıp kolaylıkla söküverdim.

    Bu arada moderatörün yaratıcısı Yasin Bey ile de konuştum. Vidalı ve loctite ile yapışık dedi. İçini eritmeden200 dereceye ısıtıp çevir dedi.

    Arkadaşlar wrangler typhoon moderatörün içini açmak istiyorum. Presli mi vidalı mı anlamadım. Hiç sökmeyi deneyip de başarılı olan var mı? :)

    33.95 king heavy ile ilk 20 atışta 8-9 cm 40 mt de biraz fazla solidler ile ne yapacak acaba?

    Acikcasi bende beklemiyordum bu kadar kotu olmasini. Alpaslan Şen abinin videolarında gayet güzeldi sanki ya da belki de düşük barda attı bilemiyorum. Namlunun şok olayını da inceledim namludan saçma ilerleterek ilginç geldi, şöyle ki: namlu ilk 50 cm düz sonra 2-3 cmlik çok dar bir şok var en uca dogru şok biraz daha genişliyor ama ilk 50 cmlik kadar değil. Baskı hatası gibi geldi. Namlu ucunda tek bir şok anlarım ama neden bi daralıyo sonra hafif genişliyor mantıgı varmı? Yani ölçüleri tahminim ilk 50 cm 6,35 olsa 50-53 cm arası 6,32 53-58 cm arası 6,34. Çok saçma değil mi ama? Kaliteli bir solid kullanmadan olmayacak bu iş. Beta solid 55 grain sanki iyi gibiydi videoda, deneyip tekrar bilgi veririm

    Bugün bigmax x i discovery 8-32x50 ır dürbünümle deneme sansım oldu. Foto şimdilik paylaşmıcam ama kısaca bahsediyim sadece exact king heavy 33,95 pelletlerle denedim. İlk iki sarjor (10lu) 40 metrede yaklaşık 8-9 cm capta dairede toplandı. 3. Sarjorde 200bar ın altına düşünce 40 metrede tek delik diyebilirim. Kanatim ilk iki şarjörde ağır solid kullanıp devamında jsb kullanılabilir. Atışlara devam ettim 100 bara kadar rahatca kullanılabilir. 200 e cok hızlı düşsede devam edince hava sarfiyatı azalıyor. Ben 50 bara kadar toplamda 140 atış yaptım. Daha sonra pompayla doldurdum. 50-250 arası tam 1000 pompa . Pompa ile kullanacaksanız Tavsiyem 150-250 bar arası kullanın. 450 pompa yapıyor ve 30 atış yapıyorsunuz. O zevkli ve güçlü her atış için 15 pompaya deger. Her 100-150 pompada mola verin pompa bozulmasın. Gercekten cok guclu . Güçlü sandığım 5,5 luk diğer puncher tüfeğimi karşılaştırınca boncuk atan tüfekler gibi hissettim.^^^^

    Arkadaslar Engin Sak arkadaşımızı bilen var mı? Saçmalarının hünerleri bazı youtube videolarında geçiyor,

    1) deneyenler memnunmu

    2) bu kardeşimizin ya da abimizin saçmalarından alabilmek için telefon numarasını bizlerle paylaşabilirmisiniz?

    Konunun üzerinden bayaga zaman geçmiş ben de bigmax x için wrangler phantom XL düşündüm. Deneyen, bilen var mı? En güçlüsü bu mu şuan için?

    Benim alacagim durbun icin de martta teslim falan diyor ama yarin aricam önce. Bir de satislarinda taksit secenegi goremedim pesin mi calisiyorlar ki