ferromuratti adlı kullanıcının mesajları

    ustalar...


    Eun Jin .22 Cal, 32.4 Grains pellet bulmak kolay değil. Şuan paypal üzerinden getirilebilen bir site varmı, yurt dışından.


    Türkiyede varsa ne ala.


    Olaki elinde fazla olanlar var ise talibim. Tüfengim satılana kadar kullanayım ve Son demlerini yaşayayım icabında..:))


    Saygılar.

    bildiğim kadarıya herşey tetik mekanizmasının çalışma şekline gelip dayanıyor. Yaylı silahlar basit bir mantıkla yayın biriktirdiği güce dayanayacak kadar güçlü bir tetik mekanizmasıyla donatılmıişlardır. Mesela aynı silaha aynı yayın çok daya sert fırınlanmış modelini takabilirsin ama bu sefer; tetik kendiliğinden boşalabilir. Tetiğin dayanabileceği kadar güç fikri ise; namlu boyu, içindeki yiv set twist miktarı hesaplarının sonucu ortaya çıkan bir sonuçtur. Yani tetiği değiştirip daha güçlü bir yay taktıktan sonra da daha ağır gramajlı bir pelet kullanmak zorunda kalacaksın ve yine de eski isabeti yakalayamayabilirsin. Zamanında ben de böyle bir hevese kapıldım ve ilerde bir gün kendi yaylı silahımı imal edinceye kadar değişiklik üzerinde fazla kafa yormamaya karar verdim.


    +10

    Büyük konuşmak istemiyorum ama bende Bir daha Almam hatsan, matsan.


    Mod 125 ısrarla alma dedi arkadaşım bana , dinlemedim hatsan eski hatsan değil dedim, la nerdeeee.


    Siftah yaptım sonra Nerden aldım diye bin pişman oldum, elimden çıkardım ama nasıl. Ben Dostuma al demem. Arkadaşlar çok güzel söylemişler, yerli malını bizde savunalım en kırallından ama olmaz dostlar. Benim bulunduğum yerde servis yok, arkadaşım doğuda bilmem nerde, bir başka yerde kargolara gitsin 2 hafta içinde gelsin yollarda falan filan.


    dediğim gibi İyiki varlar ve inşallah daha iyisini yaparlar ama bir gün alırsam bile Acaba ? diye içimden geçeceği kesin.

    +10 :thumbup:


    SİPARİŞİNİ İNTERNETTEN BU GÜN VERDİM HAYDİ HAYIRLISI..


    UMARIM EVANİX AR6 İÇİN HAFİF GELMEZ