Cudi adlı kullanıcının mesajları

    Helal olsun inanın bana sihir gibi geldi adamlar pcp hw 100 ile ne kalitede dürbünlerle bu grubu anca yapıyor siz hatsan yaylısıy la dürbünsüz yapmışşsınız kimsede itiraz etmediğine göre yaptığınızı normal kaarşılanmış ama benim aklım almıyor açıkçası. Yinede Başarılarınızın devamını dilerim.

    Arkadaşım senden anladığım kadarıyla dünyanın en sağlam ayak dürbün kombinasyonubu yapsan bile en ufak bir isabet sorununda dürbün ayarı bozulduğunu sanacaksın çünlü biraz takıntı yapmışssın sanki :) yanlış anlama lütfen. Dandik çin malı dürbün almadığın sürece dampayla hiçbir şekilde sorun yaşamzssın. Şöyleki ben dünyanın en berbt silahı hatsan mod 125 ile beraber tek parça ayak ve havke sport hd 3-9-44 kullandım 1000 atışta bir anca biraz ayak kayması olıyordu oda stoper olmadığı için.daha sonra diana mod 46 ile beraber tek parça ayal ve havke dürbün kullandım hiç ayar bozmadı. Siz diana mod 460 ve dampa kullanacaksınız bunlarla bide havkenin çok ağır olmayan bir modelini alırsanız hiçbir şekilde ne dürbüne bişey olur nede ayar kaçırır. Gamo durbunlerde çok sağlam diyorlar ama benim havke deneme şansım oldu.

    arkadaşlar herkeze tşk ederim. mesaj attım adama seni savcılıga verecem dekont falan herşey elimde var diye. sora telefon actı kusura bakma falan filan kargo şirketini arayıp düzeltmiş. işallah bundan sora sorun çıkmaz ilgilenen herkeze tşk ederim.

    nerden abi yazınız burada aynı hataya insanlar düşmesin açık yazın bir mahsur olursa modlar müdahele edip silerler zaten


    benim aslında bir taklifim yada tavsiyem olabilir buda online güvenli satış yapan sitelere ilan vermek(gittigidiyor,sahinibden vs) orada para her halukarda güvende oluyor ve alıcıda satıcıda korunuyor ben bu zamana kadar okadar çok alış veriş yaptım ki anlatamam onlarca ürün sattım ve birtekinde bile sorun yaşamadım bu üzücü durum umarım en kısa surede düzeltilir yada kimsenin başına gelmez

    sahibinden bi tane ilan vardı adamı aradım get ac alacam dedim ya cok zor durumdayım kredi kartımın son odeme günü icralık falan olacam dedi bende acıdım bir iyilik olsun diye nasıl yapalım ödemeyi dedim o da dedi kargoya verecem kargo takip no verecem sende paramı yatırırsın güvenli yol olmadıgını biliyorum ama o kadar çok ısrar ettiki dayanamadım kabul ettim. ama ben yaptım kimse yapmasın böyle bir yol kessinlikle çok güvensiz kargo şirketlerinin de bu kadar çakal olacağını düşünemedim dedim bi sorun olursa dekontu mesajları kargo şirketine gösteririm sorun çözülür ama meğersem kargo sahibi çok rahat kargosunu geri isteyebiliyormuş. benim mantığıma göre gönderilen kargo gönderildiği dakikadan itibaren karşı tarafın sayılır ve kargoyla ilgili bütün haklar ondadır ama yanılmışım kötü bür ders oldu.

    teşekkür ederim arkadaşlar. insanın zoruna giden para değilde kazıklanma duygusu oluyor.
    bu forumda değil satıcı arkadas ( arkadaş demek içimden gelmesede)



    korgonun genel merkezinin verdiği cevap nedir?


    cevap:gönderici istediği zaman kargosunu geri çekebilirmiş...

    merhaba arkadaşlar bir arkadaştan ürün aldım kendisine kargoya vermesi durumunda parayı hemen göndereceğimi söyledim oda gidip kargoya verdi bende hemen parasını hesabına aktardım kargo yola çıktı lakin bu gün kargonun durumunu sordum kargonun geri çekildiği bilgisini verdiler yani kargoyu veren arkadaş kargosunu geri istemiş ve telefonunu kapatmış. kargo şırketiyle 10 kere görüştüm ama bişey değişmedi kargoyu geri göndereceklerini söylediler. elimde parayı gönderdiğim hesabın dekontu var fakat kargoyu başka isimle göndermiş sadece soyadı aynı. çocuğun bana göndermiş olduğu mesaj telefonumdaduruyor hesap numarası kargo numarası falan. şimdi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yada tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. (not: kargo şuanda yolda şubeye gelecek ve geri gönderecekler)

    mod 46 4.5 kullanıyorum palet yükleme çok rahat kurmak çok kolay isabet müthiş. ama yeni tüfek alsam diana mod 54 airking ten şaşmam . hiç kullanmadım ama kullananların yorumuna göre hiç tepme yok ve isabeti çok iyi pcp tadında yaylı. tek eksisi bana göre ağır olması dürbünle beraber 5 kg bulur.

    ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan biridir. kesinlikle lokal boyali kapi degismeli cizikten etek boyali alip basinizi agritmayin. polo yada golf cok iyi isinizi gorur ama yok ben bu paraya gider jetta benzinli yada passat benzinli alirim derseniz cok pisman olrsunuz hem kullanirken hemde satarken cok zarar edersiniz. buyuk araclarin eskisi daima kucuk araclara gore cok fiyat kaybefiyor bunun yaninda cok cabuk dokuluyor. polo kessinlikle ayni siniftaki corsa fiesta dan cok daha kaliteli ve ikinci el piyasasi cok daha iyidir. ne alirsaniz alin herseyden once saglik olsun allah kaza bela vermesin.

    ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan

    selam arkadaslar ben sirasiyla mod125 4.5 fx gladyator 5.5 hatsan bt 65 lw 6.35 ve son olarak diana mod 46 4.5 kullandim ve halen diana mod 46 kullaniyorum en keyif aldigim silah diana oldu isabeti muhtesem 100 metre uzaktaki duvara 10 atis yaptim ve 10 atista hemen hemen 5 cm karede toplandi mesafeyi lazer metreyle olcum hata payi yok ama kullandigim palet jsb idi ve bundan sora kessinlikle dianadan baska yayli almam. sizede kessinlikle tavsiye ederim ama diana mod 460 bildigim kadariyla mod 46 dan daha guclu bu isabeti olumsuz etkilermi bilmiyorum son olarak kalibre secimini bence 4.5 tan yana yapin.


    pcp alacaksaniz regulatorlu olmayan bir silahi kesinlikle tavsiye etmem kaliteli bir yayli en iyi regulatorsuz pcp den kat kat iyidir bana gore. pcp de her 10 atistan sonraki dusme insani cileden cikariyor.