Kullandim. Çok keyifliydi. Ama atış eğrisi hoşuma gitmedi
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mil ucundaki oringleri orjinali dışında değiştirince yine patlıyor diye duymuştum. sanırım viton oring lazım.
-
Videolarini bir zamanlar paylaştılar. Sonra hobinin geleceği için kaldırıldı.
tüfekler 70 graini 850-860 FPS ile atıyor. Buda standart 22 lr den güçlü. Facebook gurubunda geçen hafta gördüm 42 graini 1000 FPS ile atıyorlar. Sağlam solidlerle 1000 MT ye atabiliyorlar.
Facebook Dedeler grubuna göz atın.
-
5.5 ta 225 adet match pellet 50 tl sanki yerli ürüne göre fazla gibi.
Kutusu güzel bence farklı.
Yerli olması ile ben şans vereceğim kendisine çıtasını belli bir seviyede tutar umarım süpriz yumurta misali her kutuda farklı deneyim sunmaz inşallah.
O fiyata imkansız tutmaz. Jsb ile aynı fiyata geliyor.
-
Herkese merhaba Türkiye’de %100 yerli üretim olan piyasaya yeni yeni çıkan şuan çok kişinin bilmediği premium bir ürün MR.Shoty var 4,5 dome ve match seçenekleri 5,5 olarakta şuanlık match ürünü var dome ve pointed çıkmak üzere diye biliyorum ürün jsb kalitesinde gerçekten tavsiye edebileceğim bir ürün
Adını hiç duymadım. Merakla takip ediyorum
-
-
400 metre havalı ile aşırı hold over ister,hedef dürbünün görüş kapsamının çok aşağısında kalır tahminimce,havan atışı misali bir nişan alma şeklinin de zevkli olacağını sanmam.
No limit ayaklar ile 400 metrelere rahat atış yapılıyor. Top atışı atışlar artık eskide kaldı. 42 graini 950 FPS ile atan tufeklerimiz var.
-
Evet sıfır olarak satılan yerler hala var.
kalibre olarak kesinlikle .117 alın.
10.34 ile pcp tadında bir tüfektir. -
-
Merhaba. hatsan firması ücretiyle bu işlemi yapıyor.
wortex sistem kesinlikle cok daha iyi. -
-
-
-
Hatsana yollayın. Ücretsiz tamirini yapar gönderirler
-
-
aleyküm selam hoşgeldiniz.
Bir arkadaşımda sizin gibi set arıyordu ona tek tavsiyem kralın tüfekleri oluyor.
ilk başlarda pompa ile dolum yapacagından güç ayar vidası inanılmaz önemli.
gücü düşürüp tüfeği tanıyana kadar atış yapması cok faydalı oluyor.
ayrıca bir başka konunuzda da gördüm; kralın tüfekleri spoton pelletleri ve solidleri sever. 75-100 mt lerde keyifle yıllarca kullandıgım kral breakerim var.
26 grain spoton solid ve 18.13 spoton pellet atıyorum. beni üzmez. -
maalesef ucuz olupta Jsb tadında hiç bir pellet yok. Yerli spoton alabilirsiniz fakat spoton da kutular arası bile kalite farkı var. Şans işi.
-
Suan için tercihler arasında nikko sizi mutlu edecektir.
Ama.bu dürbünleri sifirlamananin imkansız olduğunu da size söyleyeyim.
-
Çekici takılmış olmalı. Gücü de illaki düşmüştür.
Elinizden geliyorsa söküp bir bakın yoksa yollayin fabrikaya
-
tüfek nedir.
Mesela novalarda çekicin önünde delik var. çekiç yuvada ilerlerken önüne kattığı havayı tahliye ediyor.
bu tür bir delik varsa ve tıkanmışsa tetiği çektikten sonra çekiç takılır.
valfe çarpıp havayı tahliye etmemesi gibi bir durum cok zor olsa da olabilir..
siz bir dönüş yapın tüfek nedir, boşkende aynı olay var mı ona göre düşünelimç