Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • “Özkan av “dan alışveriş yapan var mı hatsan-jsb pellet fiyatları makul görünüyor. Ama siteyi ilk kez gördüm. Bir de hatsan-jsb ile kırmızı kutu jsb ler arasında hiç fark var mı? Siteye bakmak isterseniz https://www.ozkanav.com/shopdi…LI+T%DCFEK+SA%C7MALARI%29

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5

    • Official Post

    İlk başta telefonla bir arayın sonra sipariş verin :)
    geçen seneden beri aklıma geldikçe ararım. şubatta bir kez telefonumu açtılar. onda da pelletlerin fiyatlarını güncellediklerini söylediler. piyasadan da pahalı fiyat güncellemesi olduğunu eski fiyatların geçerli olmadığını söyledi.
    zaten stok durumları da yok.

    2010 yıllarında oradan bolca alışveirş yapmışlığım var. o zamanlar düzenli bir şekilde satış vardı. bu aralar bulaşmayın derim, zira google yorumlarından da bakarsanız kimsenin mallarını alamadığını görürsünüz.

  • Hepsi sıradan 35₺ zaten çok kıllandırıcı^^

    Teşekkürler

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5

    • Official Post

    Hepsi sıradan 35₺ zaten çok kıllandırıcı^^

    Teşekkürler

    :) ocak ayında x firmasından 10.34 jsb yi 33 liradan 10 kutu aldım.
    almadan önce aradım fiyatı teyyit ettim ve bu fiyatın normallerinden cok düşük olduğunu söyledim; adam bana elimdeki son mallar kardeşim bitsin diye uğraşıyrum dedi. bende aldım. fakat kapıda ödemeli gönderdi de aldım.
    bu işte dolandırıcı cok fazla olabilir, bir dönem çakma jsb çıkardılar diye hi-lal avin videosu vardı o muhabbete de dönebilir spotonu jsb diye satadabilirler :)

  • Fiyatlar güncel değil. Aradım ben. 5 6 ay önce 50 TL den aldım. Aramama rağmen baya bekledim. En son 50 TL bile yanlış fıyata verdik dediler. Güvenilir bir yer değil.

  • geçen hafta mail gönderdim cevap vermediler, bende fiyatları uygun diye birşeyler alacaktım vazgecdim 5 fazla vereyim kafam agrımasın dedim.

    • Official Post

    Online alışveriş kadar risk teşkil eden bir durum yok ama günümüz şartlarında vazgeçilmez hdlski bu hastalık sonrası daha bir kıymeti arttı ama bu işi yürütmek sanıldığından daha çok dikkat ve emek istiyor yani bizim esnaf kesimi için uyum sağlaması yada devamlı kontrol etmesi gerektiği için iyi işlemiyor ileriki zamanlarda ne olur bilemiyorum bu tarz sorunlar Olabilirim ama önemli olan sorun yaşamak değil sorunu çözmek bizim esnafts bu konuda zayıf iyi örnekleri yokmu var tabiki dikkatli olmak biraz stres yaşamaktansa bildik yerden almak daha iyi oluyor