hatsanın tasarımcıları 70 lerden kalma
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cemal cekiç sabitken dediğin : hani sen kücük bi allen sokup bişeyi sabitliyodun alttan. onu mu demek istiyosun? onuda mandal yardımı ile cözeriz. diye dusunuyorum
aynen o vidayı demiştim dediğin mantıklı aklıma yattı
-
ağabey yaya teflon band sar iyice
-
mete şimdi o aparatın çalışması nasıl mümkün anlamadım. hadi arka taraftan çekici çevirmek için takılmış diyelim.
çekici sabitlemek için bir parça olması lazım. hadi onuda yaptılar içine diyelim çekiç sabitken silah kurulmaz ki -
mete
anladın sen onu dostum 
-
-
-
çoook iyi ve kaliteli bir paylşım sabitlenmeli bence
-
çok begendim valla pcp tadında olmuş
-
av için ideal bir tüfek.
-
15.89 la 200-100 bar arası 70küsür tane atıyor.
165-100 bar arası 50 tane güzel atıyor. chorny yok o yüzden tam bilmiyorum ama 800 le atar
-
sürekli değiştiriyorum pellete göre ayar yapıyorum.
bir ara 13.43 kullanmak zorunda kaldım. tamamen kapalıydı. sonra 16 atarken 1.5 tur açtım. şimd 18 2.5 tur açık.
2.5 turda 165-100 bar arası 900le başlıyor 935 i görüyor.
güç düştükce isabette artıyor evet -
slayt cok canlı olmus ağabey elinize sağlık
-
at 44 kullananlar için iyi bir video yüzünüde gösterseydin cemal nerdeyse bir yıl oldu seni görmeyeli

sen istersinde göstermez miyim abi.
yarın inşallah -
teşekkürler abilerim.
-
Peletleri havada carpistirirmisin cemal

çarpıştıramam ama misina ya bağlayıp vururum
onuda videoya kayıt ederim 
-
super olmus videoyu indirdim hakkini helal et.

helal olsun dostum
ne demekşu aralar elimde bolca pelletim ve havam var. özel istek üzerine video bile çekebilrim

-
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim..
İllaki 27 grain envartere ekle diyorsun bende hemen dahil ediyorum 27 graini..
aslında hiç aklımda yoktu ağabey almak herkes oring yırtıyor vs dedi. bende bişey olmadı dün aksu av. yusuf abiyle muhabbet ederken aklıma geldi 1 kaç kutu pellet ve 27 istedim saolsun hemen yolladı denedim bugun hepsini. sorunsuz kullandım ama isabetini sevmedim pek
-
Eline,emeğine ve gönlüne sağlık kardeşim..
Videolu anlatım gayet net ve anlaşır düzeyde bir çok kişinin işine yarayacaktır..
27 grain ince memedi denediğin uzaklıklar varmı en merak ettiğim 50-60 metrede 27 grain'in yapacağı tahribat..Nasip olursa bende alacam bir kaç kutu aynından..
teşekkürler ağabey. 100 metre denedim. yağ tenekesine attım. güç ayarı 1 tur açıkken delip arka tarafı şişiriyor kalıyor. 18 grain iz yapıyor sadece.
2.5 tur açıkken 18 grain tek yüzünü deliyor. 27 grainlerin çoğu delip geçiyor -
pelletin yere çarpa yerini yanlış görmüşüm