255 bar oldugunu bliyorum bt65 lerin. en stabil ayarlarıda sizin bulmanız gerekecektir.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cvplar icin sagolun arkadaslar
o zaman bu demektir ki bir PCP almak sart oldusanirim ikinci el 1000 tl alti temiz bir (tufek + milidotlu durbun + pomba) pcp mantigini anlamak icin yeterli olucak
gun icinde isler yuzunden forumu cok fazla takip etme sansim olamayacak ancak geceleri bakabilirim
egerki satilik pcb set gorurseniz lutfen haber verin arkadaslartesekkurler
sete pompa yı değil scuba tüğü dahil etmeniz en mantıklısı olurdu.
aynı hataya ben düştüm ve pcp mi 1.5 ay içersinde sattım.
pompa görüldüğü kadar sevimli bir olay değil. -
4.5call sup. kullanıcıları pellet seciminde 10.33 grain pelletleri kullanın gercekten gücü ve mesafesi cok güzel artıyor.
bir o kadarda isabetli atıslar veriyor -
-
sırfbu 300 bar yznden bitane 200 bar scuba ve webley raider alacagım

-
jOKER dostum, kardesim, kücüğüm
en sonunda sana bir pcp ben alacagım sıfırlayıp yollayacam :))
bi silaha düzen tutturamadın. bir tane atıs yastıgı yap kendine zaten yaylın var seni o dürbün ve o silah cok ugrastırır.
o şekilde dişini sık ve sabret yaşın geldikce daha güzellerini alırsın. -
hayet başarılı olmuş tbrkler
-
yanında verdiklerine dürbüne bak şakagibi:S
-
ne olur??
50m de 1 mt düşer. top atışı yaparsınız ama ürettiği enerji normal pelletlerden biraz daha fazla olacaktır.
size en iyisi 13grain jsb ler olacaktır.
+16 graini magnum sınıfı yaylılarda ve pcp lerde kullanmak iyi olacaktır -
wayy iyiymiş. süper eliinize sağlık.

-
10 mt cok az bir mesafe aslında daha iyisini yapabilrdiniz.
birde dürbün edinin ve onunla deneyin. -
modifiyeye çok uygun o yüzden hoşuma gidiyor. Umarım bir tane edinirsin. Pompalama işlemi bazen sıkıcı oluyor ama isabet istikrarı ve tepmesiz atış zevki buna değer.

satmayı düşünüyor msun abi :))

-
Bu zorakinin tadını kullanmadan çözemeyecegim anlaşılan

-
kargo da olabilr. kutulara gerekli özenin gösterilmeside olabilr.
jsb lerin etekleri cok yumusak birde pelletler 4.5mm ise yamur yumur oluyor. ben jsb 10.34 grainlerde bu sorunu yaşamadım diger jsb 4.5 ların cogunda bunu gördüm
buna aa da dahil. -
gücü konusunda kararsızım ama isabeti 10 NUMARA

-
son nokta . . .

-
Serhat abi tam senin kafadanım ha sabah aksam saat felan hiç önemli değil orda olsam gece 2 de gelirim kapına gidelim hadi diye

-
bizim oralarda böyle bir şeye derler ki '' Makine kuduz''

-
4.5mm 7.33 grain olanlarını kulanıyordum benim silah mod125 oldugundan hafif kaldı 10.34 grainini kullanmaya başladım
-
Mrb aynı sorun bende de oldu
hunter ve pro gunterlerin baş capı biraz büyük olanları yukarı bol olanları aşağı vuruyordu pelletleri jsb ile değiştirdim
sorunsuz oluyor.