sizin av bayii leriniz ne kadar iyi olabilr ki ![]()
hil.al avdan iki tane mod 99 5 paket gamo pro hunter 5.5 call sipariş ediyorum. gelenler: ' 1 tane mod 99 bir tane mod95 gamo match.
dalga geçiyorlar valla. ![]()
yarın ortalık karışacak.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kulllanışlı olmus ama biraz daha üzerinde oynayabilrsin hele ki moderatör kısmıyla fazla bir oynaman gerekecek.
bende sizdeki gibir bir calısma yaptım ama sizin moderatör biraz aşağıya bakar gibi duruyor. pelleti etkileyebilr.
size tavsiyem o pet şişesiinin içine kulandıgınız maddeyi cıkarın.
oraya namluya uyacak şekilde bir pvc boru bulun 20cm kadar uzunlugunda ve heryerini delin üzerine pet şişesini monte edin.
sesi de kesecektir. duruşuda düzelecektr.
yapamazsan elimde bir örnek var at44 iç.in yapmıstım sizle paylasabilrim. -
nasil bir güctür bu.
160 mt den 18lik yağ tenekesini arkalı önlü deliyor.
bu silahlar gerçekten tehlikeli... -
mükemmmelll...
-
Evde atış yapmak oldukça eylenceli fakat bir okadarda riskli olduğunuda unutmayın!Ben oldukça fazla güvenlik önlemi alıyorum.Mesela atış yaptığım yüzey yaklasık 1000 adet kartonun ustuşte konularak streçlanmiş hali.
kullanılmıs test kitapları da oldukca başarılı.
dikine sıkıcı bantlarsanız sacma en fazla 4-6 cm gidiyor. -
İlkler öyle biraz
Ama yeni ile JSB 25 grainden daha iyi isabet aldım evanix ile. 
at 44 le kısa bir calısma yaptım 30 grain ile 50 call gücünde tahribat veriyor

ama isabetleri biraz muamma -
Norica ve gamo piyasadaki en dandik markalardır , keşke 10 gr. JSB veya 10 gr. crosman kullansaydınız merminin hızını düşürüp isabet elde edebilirdiniz. Mermilerin sağa sola gitmelerinin nedeni hafif oldukları için ses hızını aşmaları ve sonic-boom etkisiyle yalpalamalarıdır . Eğer ağır mermi kullansaydınız hızı düşürüp nispeten daha isabetli atışlar alabilirsiniz . Yine de 5.5 olarak gelmesi daha iyi , daha ağır mermi daha düşük hız ( ideali 850-860 fps) demektir. Eğer kaliteli mermi kullanırsanız (JSB 16 gr. vb.) isabeti çok artacaktır. Hayırlı olsun. İyi atışlar.
:)) dandik görmemişsin sen arkadasım :))
mehmet ince abimiz in ilk saçmalarını halen kullanmaya itilen birisi olarak silahı kırdıracaklar bana .)
jsb 
-
kalibreyi değiştirmeleri cok ilginc.
hatsan kendini aşıyor. -
güzel çalışma elinize sağlık
pellet nedir? -
sub x20 nin grupları da yok mudur :))
-
x20 sub un tahta kundagı yok diye bilyiorm.
elinizde ne silahlarınız var ilgimi cekerse silah arıyorum da -
şüphe ile yaklaşanların birde bu video'yu izlemesini tavsiye ederim
GAMO Hunter Extreme

bu kadarcık domuzu değil havalı eltaşı bile öldürür.
-
Avcıı kardesim konuyu hortlatmıssın

bende diyorum 1 tl 1lt
-
farklı bir durum mu bilmem ama hatsan at44 ün 150 barda mermileri bende görüyorum.
paralaksı 70 m ye odaklıyorum mermi hedefin yanında felan gecerken görünüyor. tabiki takip edemiyorum :)) -
100 fpe
+100

-
yapmayın arkadaşlar satılık ilanı açtığıma bin pişman etmeyin
ölüm kalım olmadıkca satılmayacak bir makine

-
-
Marauder in foster tipi baglanti ucu var. Bir quick disconnect foster uc ve uygun hortum ile baglanti yapabilirsiniz. Ama cikartip takabilmek icin bir vanasi ve borudaki havayi tahliye parcasi lazim. Bizim kullandigimiz borular 1/8 bsp diş, paintball lar ise 1/8 npt diş kullaniyor ve uymuyor. Kendiniz bir çare bulmaniz gerek.
+10

-
parabellum
-
Kırşehirden slm lar.
ince mehmede devam