at44 xxxlong modifiye çalışmam.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Namlu ceketinin isabete artı veya eksi isabete bir etkisi oldu mu)

    AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao


    AB Rh (-)

  • Aslında arkası falcon , önü thoeben+bsa-r10 karışımı , 3 güzel tüfeğin 3 güzel özelliklerini toplamışsınız , özgün olmasından çok bence devrimsel güzellikte bir dizayn olmuş , önden koca tüplü tüfekleri pek sevmem ama bu feci birşey olmuş .

    beğenmene sevindim.pcp de basmakalıp düşüncelere karşıyım.bu bir hobi işi ben nasıl istersem öyle olmalı benide yansıtmalı diye düşündüm.karma olmasıda sanırım bundan ^^

  • Namlu ceketinin isabete artı veya eksi isabete bir etkisi oldu mu)

    aslında cekete içten moderatör yaptım fakat namlu biraz uzuyordu beki bana öyle geldi bilemiyorum oyüzden namlu ucunda bitirdim.ceketi biraz kalın bir malzemeden yapınca denicem inş.isabete etkisi bu haliyle yok ama moderatörlü yaparsam olabiliyor bir iki denemem var sıfır hata olsun istiyorum bitince paylaşırım onuda.

  • Eline sağlık ... Görüntüsü hoşuma gitti ...PCP AT44 lükten çıkmış neredeyse görüntü itibariyle ... (AirArms a daböyle bir tüp uygulasa birisi)

    çoksaol hemşerim.sanada bir güzellik yaparız ;)

  • çoksaol hemşerim.sanada bir güzellik yaparız ;)

    Beklerim ... Ama önce 100 - 150 metrelerdeki atış performansını bekliyorum ...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)

  • aslında cekete içten moderatör yaptım fakat namlu biraz uzuyordu beki bana öyle geldi bilemiyorum oyüzden namlu ucunda bitirdim.ceketi biraz kalın bir malzemeden yapınca denicem inş.isabete etkisi bu haliyle yok ama moderatörlü yaparsam olabiliyor bir iki denemem var sıfır hata olsun istiyorum bitince paylaşırım onuda.


    Tamamdır abim.cevap için teşekkür ediyorum :)

    AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao


    AB Rh (-)

  • slm bendede xlong var aynı modifiyeyi yapsak nasıl olur mütiş olmuş bende tüpten sıkıntılıydım ne kadara maloldu acaba

    Evanix windy city sb long


    Huğlu kooparatif 16 cal Super Poze


    Gamo Cfx Royal 4.5 mm


    Benjamin Air pistol 5.5 mm

  • bu hale getirmek için maddi manevi yoruldum doğrusu.bir tutar hesabı yapmadım fakat yaptıktan sonra çok zor olmadığını farkettim.ortalama 300-350 tlyi geçmiyor.atış yapmaya doyuyorsunuz desem bubile uğraşmaya deyiyor.