RWS Super Hollow Point ve 4.5MM BB

Arkadaşlar böyle bir pellet yaptım grupman deneyemedim sizce nasıl olur 6.35 RWS Super Hollow Point üzerine 4.5mm bb ekleyerek yaptım Hatsan Predator 666 ile 10 metreden atış yaptım 3mm saçı kağıt gibi deldi.Grupman deneyemedim fakat kısa zamanda nasipse deneyeceğim.Pelletin normal ağırlığı 1.62 gram (25) grain bu şekilde 1.97 gram 30 grain gibi bir ağırlığı oluyor.Sizce iş görür mü.

Yorumlar 3

  • Hocam pellet çarpma esnasında bilye ve bb birbirinden ayrılıyor en azından suntada bile o şekilde oluyor ve hollow point çukur uçlu olmasından daha fazla tahribat veriyor.Kurşun çarpma esnasında bb başka yerden çıkıyor pellet ise çarpma esnasında takla atıyor ve bu şekilde çıkış sağlıyor ultra güçlü bir pellet olmuş oluyor 15 metreden 5 adet atış yaptım ve grupman sonucu harika tek delik uzun mesafede ne olur bilmiyorum ama denemenizi tavsiye ederim.

  • Delme gücü yüksek olur. Holov point saçma amacının tersine kullanılmış olur. Bildiğim kadarıyla ucu çukur ve kiminin kenarlarından kesik saçmalar avı delmeden gücü av üzerinde bırakmak için tasarlanmış.

  • grupman iyi olursa çelik bb sayesinde yüksek tahribat gücü olur aynı graindeki pelletten çok daha fazla güçlü olur çelik sert bir madde kurşun gibi dağılmaz