Benelli Supernova Pompali Av Tüfegi.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar arkadaslar, Gectigimiz cuma gübü satin alma belgemi aldiktan sonra cumartesi günü istanbuldaki bütün av bayilerini gezmeyi kafama koydum. ilk olarak winchester 1300,remington 870 modellerini incelemek aklimdaydi. ancak winchester 1300 yedek namlu skintisi oldugundan aklimdaha cok remington 870 yada hatsan marine escort vardi. ilk ugradigim karaköy komandoav beretta bayisinde benelli supernova aklimi celdi.Ve bende kendisini almis bulundum suanda ruhssatim cikmadi o yüzdende atis yapmadim ancak bu modelin iki farkli versiyonu vardi benim aldigimin yüzde 40 tepmeyi önledigini söyledi av bayisi. arasinda 200tl fark vardi
    yüzde 40 bayagi iyi bir rakam gibi duruyor. sizcede iki tüfek arasinda bu degerde bir fark olurmu?. saygilar.



    TÜR Pompalı Av Tüfeği
    MODEL Süper Nova şeritli


    KALİBRE 12
    FİŞEK YATAĞI 89 mm
    NAMLU BOYU 66cm
    DİPCİK Siyah Sentetik
    EMNİYET SİSTEMİ Manuel
    NAMLU ŞOKU 3 adet mobil şoklu
    NAMLU TİPİ siyah krom
    GÖVDE siyah kasa
    AĞIRLIK 3000 gr (+ -) 50 gr
    ŞARJÖR 4+1 mermi kapasiteli


    Benim Almis Oldugum Dipciginde Kaucuk Tarzi İlavesi olan.


    [Resim Engellendi: http://img261.imageshack.us/img261/3636/supernovapompseritb.jpg
    Buda Ayni Model Farkli Versiyon



    [Resim Engellendi: http://img443.imageshack.us/img443/8828/silo4000nova20synyouthf.jpg]

  • comfortech denilen sistem öyle atla deve bi fark yok. ancak yanak lastiğini istediğiniz farklı bir boyda seçme ve değiştirme şansınız var. 3 boy zaten .orta boy monte carlo kundak gibi olur. yüksek model de dürbün takıldığında tam oturur yüze. suya dikkat biraz hassas şişer hemen o lastikler.

    S410

  • Elimdeki Tüfektemi yanak lasigini ayarliyabiliyorum?. yoksa ek aparatlami gerekiyor?. Türkiyede Satilan ürünlerin Türkce klavuzu olmamasi canimi skiyor. Tesekkür ederim Bu arada verdiginiz bilgiler icin yüzde 40 ozaman biraz hikaye gibi desenize.;)

  • Tesekkür ederim baglanti linki icin. peki genel anlamda bir fikriniz varmi bu marka ve modelle ilgili. marketing olayi hazirliksiz yakaladi beni ön arastirma yapmaya firsatim olmadan olan oldu artik :)

  • Çok iyi bir seçim olmuş. Güle güle kullanın. Hiç aklınıza başka bir şey gelmesin. Yarı otomatik sınıfında dünyanın en iyi markası eminim pompalı tüfek gurubunda da aynı başarıyı sağlayacaktır.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • İyi dileginiz icin tesekkür ederim. Dünyanin en güclü popmali tüfegi diye söylüyor bir site tabi daha denemedim. El dolumu fisekler de dahil fisek ayrimi yapmadigida söylenmekte Simdilik bunlar benim icin söylenti ama simdiye kadar pisman olabilecegim bir sey duymamakta güzel. Yorumunuz icin tekrar tesekkür ederim. Saygilar

  • güzel günlerde kullanın. hayırlı olsun.


    super nova ile nova arasındaki fark 3.5 inc oluşu sadece super novanın. yani fiyat farkı ahım şahım değilse iyi yapmışsınız ama fark çoksa düz nova da olurdu. 3.5 inch fişeği ömrünüz boyunca büyük ihtimalle hiç bir zaman atmayabilirsiniz çünkü. zaten istesenizde mühümmat konusunda fazla kıt. çok az miktarda tek kurşunu bulunmakta. gerek yaşınız gerekse tecrübeniz doğrulutusunda fazlasıyla fişek yakma arzusunda olduğunuzu düşünerek nacizane önerim mümkün olduğunca düşük gramajlı fişekler atmaya çalışın. hem tüfek az döver hemde kulaklarınız az zarar görür.


    ha bu arada da dünyanın en iyi otomatik tüfeğide benelli değildir.dünyadaki en meşhur kinetik tüfektir benelli.

    S410

  • 3.5 inch tüfek niçin üretildi??


    3.5 inch aslında 10 kalibre tüfetir. adamlar tek tüfekte 2 kalibre seçeneği sunmak gibi bir avantaj sundular. isteyen yazın düşük gramajlı veya normal gramajlı 12 kalibre atsın ,kışında waterfowl denilen su kuşları avında super magnum atsın. kanada kazı 7 yaşındaki bir çocuk büyüklüğünde. ;avci;

    S410

  • Benim icin degerli olan bilgiler ve tüfek hakkinda yaptigim arastirmalarda bulamadigim bilgilerdi Tesekkürlerimi sunuyorum bu yüzden.


    Yani fisek secmemesinin sebebide anlasilmis oldu burdan. Super nova 1799tl. comfortech olani 2000 tl cesitli gramaj ve numaralarda fisek plastik tasima cantasi beretta bakim seti harbisiyle birlikte 2250 tl ye mal oldu bana. Resimdeki Huglu superpoze 1986 model pazartesi günü beysehir uzumlude randevusu var yeni bir krom kaplama ve bakim icin :)


    [Resim Engellendi: http://img52.imageshack.us/img52/3702/sdc10980.jpg]

  • merhaba öncelikle hayırlı olsun bayide bekir bey vardır kendisinin vermiş olduğu bilgilere gözünüz kapalı itibar edebilirsiniz 5 _6 yıldır tanırım kendisini satmış olmak için yapmaz sizin ne istediğinizi sorar imkanlarınız doğrultusunda en iyi tüfeğe yönlendirir en azından ben öyle tanıdım ve tüfek satışlarına denk geldim aynı zamanda daha önceden yıkılan tophane karşısında dükkanı vardı şimdi komando av ürünlerini satıyor kafanıza takılan her konuyu sorabilirsiniz zaten tüfeği alırken en az sizin istediğiniz kadar bilgilendirmistir kazasız atışlar :)

    X20 stroger huğlu cifte(ilk omuz ağrım) :) baikal otomatik safir 14 typon tabanca blow tabanca

  • Bekir abi hakikatten nadide saticilardan bir tanesi yasim genc olmasi sebebiyle tüfegin özelliklerinden cok, dikkat edilmesi gereken hususlari nasihat etti. Kendisiyle saniyorum uzun yillar bende hem ticari hem fikir danisma anlaminda birlikte olacagiz. Hic bir sey icin tereddüt etme kafana takilani telefon ac sor dedi. Sattim bitti olayi olmaz dedi. Sizdende bunun onayini almis oldum :) Piyasada böyle saticilar bir elin parmagini gecmez saniyorum.Tesadüfte olsa Dogru yerden dogru bir is yaptigimi daha iyi anladim. İyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.

  • Kafası hocam merhaba. Dünyanın en iyi otomatik tüfeği Benelli olduğu ıspatlanmış bir tüfektir. Milli atıcımız Celil Çelik beyfendinin bizzat kendisinden duyduğum ve özetleyerek kısa bir şekilde anlatayım. bir ülkede Beretta ve Benelli tüfekler yarıştırmışlar. Şaka gibi gelecek ama gerçek bir olay. Hiç durmaksızın atışa başlanmış 23000ci atışta Beretta atışta iflas etmiş. Benelli ise 27000ci fişekte hala atış yapmakta ve sağlam bir şekilde atışa son vermiş. sizinde bilginiz olsun bu konu hakkında . sistem ve çelik kalitesi bir çok defa ıspatlanmış bir tüfektir.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

  • Unutmadan en meşhur kinetik tüfek olmasının yanı sıra, zaten Benelli kinetik sistemi bulan ve ilk yapan markadır. Acılar arasında örnek vermek için Benelli sistemi derler bazı tüfekler için.

    Webley Patriot 5.5mm 1.Nesil Satılık
    Gamo Hunter 440 4.5mm Satılık
    Gamo CFX 4.5mm Satılık
    Norica Tribal Basıc 5.5mm Satılık
    Crosman 2200 5.5mm
    Crosman Repeatair co2
    Hatsan pcp pompa Satılık
    Barska Hot Magnum 3-12x40mm AO Satılık
    Gamo GE39x40RGB Satılık
    Akvaryum (Yeni) Moilyalı İthal 1.20 Sea Star Satılık

    • Official Post

    Milli atıcımız Celil Çelik beyfendinin bizzat kendisinden duyduğum ve özetleyerek kısa bir şekilde anlatayım


    "kafasi" Alper bey'in milli atıcı olduğunu, biliyormuydunuz, ayrıca babasının Winchester markasının Türkiye eski distribütörü olduğunu !

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • teşekkür ederim Mustafa Bey,


    eski güzel günlerdi onlar,90 lı senelerdi. işte benellide insanı fanatik yapan böyle bi taraf vardır at 44 gibi. aşağıdaki yazıyı okumasını tavsiye ederim arkadaşın.


    Now the same Benelli M4 used by the U.S. Marine Corps can be your home defense shotgun of choice. When the U.S. Marine Corps went shopping for a shotgun, they bought the M4 — the 12-gauge shotgun that functions the first time, every time. Its unique Auto Regulating Gas Operated (A.R.G.O.) system developed by Benelli engineers has dual stainless steel, self-cleaning pistons located just ahead of the chamber that operate directly against the bolt assembly.


    http://www.benelliusa.com/shotguns/benelli_m4.php



    şimdi bu silah amerikan ordusu tarafından yapılan ihalede kazanan ve şu anda ordunun kullandığı silahtır.Benellinin kinetik olmasından dolayı ihaleye katılamıyarak gazlı bir otomatikle ihaleye girip kazanmıştır.çünkü DÜNYADA hiç bir ORDU veya askeri kuvvet KİNETİK otomatik silah kullanmaz.



    yivli veya yivsiz hiç bir silahta kinetik sistem değildir. ya bolt action dır bizim havalılar gibi yada gazlı otomatiktir. kaleşnikov,m16,mp5 vs vs gördüğünüz veya oyunlarda oynadığınız tüm silahlarda gazlı sistemdir.


    benelli m2 tüfeğimi yaz sonu sattım.her avda 2 -3 kere takılırdı. işte bu yüzden ordu gazlı sistem kullanır.uygun olmayan (çatışma anı) bir zamanda takılma olmasın diye. sportif açıdan bakıldığında ise benelli hiç bir zaman hiç bir uluslararası bir müsabakada kullanılmamıştır.

    S410

  • en kolayı google dan benelli click diye yazıp gelen sonuçları okumak aslında. famous benelli click diyede aratılabilir.

    S410

  • Bu bahsettiğin M4 Counter Strike'da bulunup adını hatırlayamadığım silah işte.


    XM1014 olarak geçerdi. Oyun ilk yazıldığında bu silah henüz deneysel aşamada olduğundan kodlaması Experimental M1014 manasında XM1014 olarak belirlenmiş. Şu anda M1014 koduna sahip ama daha çok M4 olarak anılıyormuş. "Adında X vardı" demiştim sana. =)


    Diğer pompalı ise Benelli M3 idi.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • ben diyodum sana m1014 diye. m3 de takılma sıkıntısı yaratırsa diye hemen pompalı moda almak için çift sistemdir.

    S410

  • Ama x vardı işte isminde. ;kihhik,

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/