Baikal MP651K tabanca biraz modlama biraz makyaj

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ev içinde kullandığım tabanca tüfek kombinasyonu baikal tabancamı biraz modlayarak daha zevkli hale getirdim. Öncelikle elimde uzun süredir öylece duran crosman 1077 namlusunu orijinal namluyla değiştirerek daha güçlü ve isabetli hale getirdim testlerimde de (hacışakir sabunu) kayda değer bir değişme oldu birazda çekiç yayını güçlendirirsek sanırım daha iyi olacak.Namlu ince ve uzun olduğu için görüntü itibariyle hoşuma gitmedi bende 20mm lik pvc su borusunu namlu boyundan 10 cm daha uzun keserek namlu dışına geçirdim uzun kalan kısmada gizli susturucu yaptım böylelikle seside kesildi. Son olarak üzerine dürbün abartı durduğu için red dot taktım biraz hava kattım. İşte fotolar.
    [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/100715/temp/xtcvrfa9.jpg]
    [Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100715/temp/jfa5vly8.jpg]

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen alitekin ().

  • sırada 88 gr lık tüp modlaması var parçaları toplamayı çalışıyorum. çekç yayınıda güçlendirdik mi tam tadını bulacak sanırım.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22