Umerax beretta elite 2 jarjörden mermi atma sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.yeni almış olduğum beretta elite 2 tabancamın jarjörüne ister 5 mermi ister 19 mermi doldurduğum zaman jarjörü tabancama taktığım da hiç atış yapmadan çıkartıyorum ve 1 veya 2 merminin jarjörden çıktığını görüyorum sizce bunun sebebi ne ola bilir arkadaşlar?genelde bu tabancalar böylemi yoksa bi hata mı var çözemedim,bu konuda tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler!

  • hata sanırım sarjor kısmının ucundaki pimdedir. şöyleki sarjorun bb konulan kısmının ucunda kuçuk bir çıkıntı var. pim gibi bişey. ona dokunursanız sarjordeki butun bbleri fırlatır. tabancaya sarjoru takarken o pim kısmı tabancanın sarjor yatagında bir yere dokunuyordur ve hepsi de ya da bir kısmı bosalıyordur.sarjore 19 değilde 10-15 bb koyun. parmagınızı ve tabancanın sarjor yatagını bu çıkıntı pimden uzak tutun. bir de yayını ara sıra ( sarjorun) yaglayın. umarım sorunu dogru anlayıp dogru teshis ve tesavi onermişimdir. saygılar.

  • uğur abi yardımın için tşk.ler fakat ben tabancama 5 mermide koysam 10 mermide koysam ne kadar itinalı takmama rağmen yinede jarjörden 1veya 2 mermi atmakta benim anlayamadığım bu umerex beretta elite 2 tabancaların hepisinde bu sorun varmı?

  • daha onceden kullandıgım elite 2 model havalı tabancamda senin soylediğin problem hiç yasamadım. sadece belirttiğim gibi sarjor ucundaki çıkıntılı pim sorunu oluyordu o da elim değerse :) sanırım senin tabancanda teknik bir sıkıntı var. imkanın varsa servisine gonder bir baksınlar. sanırım çözümü vardır. saygılar.

  • uğur abi yardımların için çok tşk.ler en yakın zamanda servisiyle irtibata geçicem saygılar!

  • aynı olay bendede oluyor. bir sorun değil şarjörü taktığında ilk mermiyi silahın ağzına veriyor. sonrak atışlar için tetiği her çekişinde kuruyor. boşaltmadan cıkardığında azındaki mermi düşüyor

  • aynen dediğin gibi kardeşim,demekki bu model tabancaların çalışma şekli böyle!