REVOLVER DAN WESSON 6 INC NİKEL HAVALI TABANCA 4,5 MM gerçek tabanca gibi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

  • Berkman Bey sizin Dan Wessonda güç ayar vidası mevcutmudur. Türkiyede satılanlarda mevcut değil.


    Benim Dan Wesson'da da güç ayar düğmesi yok. Ancak bu silahlarda güç ayar düğmesi olduğunu bilmiyordum. Üretici ASG firmasının kataloglarını ve silahın kullanma kılavuzunu tekrar inceledim, ama böyle bir ayar düğmesi göremedim. Olduğundan emin misiniz?

  • Benim Dan Wesson'da da güç ayar düğmesi yok. Ancak bu silahlarda güç ayar düğmesi olduğunu bilmiyordum. Üretici ASG firmasının kataloglarını ve silahın kullanma kılavuzunu tekrar inceledim, ama böyle bir ayar düğmesi göremedim. Olduğundan emin misiniz?


    Kullanma kılavuzunda silahın diagramında görmüştüm sanırım horoz yayının hemen altında ben uygulamasını yaptım bizzat çokta iyi oldu bir metrik 4 vida ve somunla yapılabiliyor. Eğer gerçekten böyle bir ayar yoksa bile uygulamada silahın herhangi bir yerini bozmadan oldukça orjinal bir güç ayar sistemi yapılabiliyor. Kullanıcıların faydalanabilmesi açısından resmini yayınlıyorum.


    [Resim Engellendi: http://img535.imageshack.us/img535/1729/dsc001770.jpg]

    Hatsan AT-P2 m;s,S
    Magnum Research Desert Eagle ;#taban^l
    Daisy Powerline 5501
    Crosman 1077