Field Target (Portekiz)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Portekiz Field Target görüntüleri...Havaların ısınması ile umarım bu tür organizasyonlar çok sık düzenlenir ve bizlerde bu tür organizayonlara katılırız. Siz sayın büyüklerimizden bu tür organizasyonlara imza atmalarını gönülden bekliyoruz.



    http://www.fieldtargetportugal.com/fotos_20060708.html

  • İtalyadan Field Target görüntüleri...Havaların ısınması ile umarım bu tür organizasyonlar çok sık düzenlenir ve bizlerde bu tür organizayonlara katılırız. Siz sayın büyüklerimizden bu tür organizasyonlara imza atmalarını gönülden bekliyoruz.



    http://www.fieldtargetportugal.com/fotos_20060708.html

    Pardon, ukalalık sayılmasın ama sözkonusu organizasyon İtalya değil Portekiz.
    Sadece düzeltme amacına yöneliktir bu kısa notum.

    S&W 686-6

  • Yaşlı Kirpi Abi hatamı düzelttiğin için teşekkürler ;) FT ile ilgili daha güzel siteler var ancak bu portekizlilerin kullandıkları silahlar bizim kullandıklarımıza denk diye paylaşmak istedim. İngiltere ve USA başta olmak üzere FT lara katılım oldukça yüksek. Umarım bu spor "Türkiye Atılıcık Fedarasyonu" nun kapsıma girer de bizlerde bu silahlar ile sporcu ünvanını taşırız.

  • Bir organizasyonda toplanmasını bende isterim, ancak federasyon şart değil, yerel-bölgesel kulüpler tarafından düzenlenmesi yeter. Kurallar geldiği zaman ise ne sizin AA410 ne benim HW100 bu müsabakalarda yer alamaz, yeni tüfek lazım g;$i
    bildiğim kadarıyla 4.5mm ve 12fpe-16fpe arasında gücü olan silahlar kullanılabiliyor.
    mecburen alıcaz artık :(

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • A.Ş. kuruldu.
    Şimdi sıra klüpte.
    Sonrası Allah kerim. İstikrarlı bir şekilde ilerliyoruz maaşallah....
    Bir sene önceki durumumuzu herhalde hatırlıyorsunuz...

    S&W 686-6

  • Valla Polat Abi ben bu işde yeniyim. Ancak görüğün kadarı ile oldukça hevesliyim. Amaç bir araya gelip iyi vakit geçirmek. Yabancı sitelere baktığımda imreniyorum doğrusu. Çoluk-çocuk eş millet arazide hem atış yapıyorlar hem eğleniyorlar. Raptor X e silahlar konusunda hak veriyorum. Bu sebeple İngiltere veya USA daki FT musabakalarına örnek değil Portekiz de yapılanı örnek vermek istedim(ordaki silahlar fena)
    Gördüğüm kadarı ile abiler,ablalar HW, AA, v.s ile atış yapıyorlardı. Hatta PCP ve yaylı tüfekleri bile ayırt ediyorlar sanırım. Açıkçası FT ler ile ilgili çok bilgi sahibi değilim. Sanırım önce oturup hesap kitap yapıcaksın önce. Kaç metrede sıfırladım, kullandığım muhimmat , ne kadar güç kullandım, şu mesafeden vurmam için kaç clik atmam gerek v.s. gibi hesapları bilmek gerek sanırım.


    Official Kuralları ben indirdim de 60 küsür sayfa ve İngilizce olduğu için oturupda okumaya üşendim :( Sonuçta bi başlayalım elimizdeki tüfeklerle, ilerde bende isterim bir Steyr LG100-LG110 veya ne bilim Daystate MK3 falan ...(deli para olsada)


    Geçen sene başka bir sitede bu tür organzasyon yapılmış ve oldukça keyifli geçmiş. Umarım bu sene daha sık olur. Sene de 1 kez çok az :( Şu bahar buluşması umarım BULUŞMALARI olur...(Mustafa Abi umarım okursun bunu)

    • Official Post

    Geçen sene başka bir sitede bu tür organzasyon yapılmış ve oldukça keyifli geçmiş. Umarım bu sene daha sık olur. Sene de 1 kez çok az :( Şu bahar buluşması umarım BULUŞMALARI olur...(Mustafa Abi umarım okursun bunu)

    Okudum yazınızı ve yakında bu konudada sonuçları size duyuracağım.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Mustafa arkadaşımızı sonunda "Dekatlon" müsabakalarına sokacağız... Adamcağız kaç parçaya ayrılacağını şaşırdı ;$.,

    S&W 686-6