Hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullan Mehmet.
13 Kasım 2010 "Tüm Yürekler Sevinç Dolsun, Umutlar Gerçek Olsun,Acılar Unutulsun,Dualarınız Kabul ve Bayramınız Mubarek Olsun." Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
iyi günlerde kullan kardeşim.darısı başıma inşallah
sevgiler
-
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun.
Evrencim tüfeği getirdiğimde bi check-up yaparız artık ne dersin?? Saygılar
-
Tabii ne zaman istersen. =)
-
Hayırlı olsun çok güzel bir tüfek almışsın. Moderatörü üzerinde olduğundan elindeki hatsan moderatöre de ihtiyacın kalmamıştır. Doğum günü hediyesi olarak kabul edebilirim
-
Hayırlı olsun çok güzel bir tüfek almışsın. Moderatörü üzerinde olduğundan elindeki hatsan moderatöre de ihtiyacın kalmamıştır. Doğum günü hediyesi olarak kabul edebilirim
Bende şimdi onu diyodum, "bu moderator boşa çıktı ne yapsam ne yapsam? tamam şimdi buldum, buna en iyisi bi hw 100 alayım bari" Saygılar.
-
Oh oh, hayırlı olsun Memetim... Ama muhtemelen namlusu yamuktur, gelince düzeltmek lazım
Sevgiler,
-
Cem abi orası kesin zati bu fiyata diil yamuğunu patlamışını alamzdık ya hadi hayırlısı. Saygılar
-
Hayırlı olsun. İsabetli atışlarda kullan.
-