Düşük Sıcaklıkta PCP Silahlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Geçtiğimiz günlerde forumdan bir arkadaşımdan aldığım bir pcf tüfek tüm aksesuarları ile birlikte ilgili kargo firmasının deposunda 1 gündür beklemektedir. Yarının pazar olduğunu varsayarsak bir gün daha bekleyeceği kesin.
    Benim merak ettiğimse Ankara da hava böylesine soğukken tüfeğin o düşük sıcaklıkta bu denli bekletilmesi tüp conta kurma kolu vs. aksamlara zarar verirmi acaba?
    İlk PCP tüfeğim olacağından teknik olarak konuya hakim olmadığımdan. Tecrübeli forum arkadaşlarımdan bilgilendirilmeyi rica ediyorum.
    Saygılar

  • İskandinav adam kullanır elindeki iskandinavı (fx) ben bizim yerlilerden (hatsan) çekiniyorum, koyalım izmirliyi norveç stockholm'e sümüğü donsun ;,;-

  • Hiç bir sıkıntı olmaz, Hava sıcaklığının değişikliği tetik hassasiyetini değiştirir ama o da müsabaka tipi tüfeklerde ancak farkedilebilir, çok azdır yani.İçniz rahat olsun.Küçük bir hatırlatma : havayolu yolculuklarında tüpü boşaltmanız iyi olur sadece.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB