Teşekkürler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Dikkat ederseniz şu an satılıklar bölümünde bir fx t12 ilanı var uzun süredir bir çok kişi gibi ben de takip ediyordum.
    Durum şu ki bu sabah yaptığımız konuşmada anlaştık. Tüfeği o kadar çok almak istiyordum ki elimde ne varsa zaten 1 haftadır satılıktaydı ve alel acele satışını gerçekleştirdim. ASlına bakarsanız yok yere gitti. Satıştan aldığım para üzerine biraz borç tüfeğin parasını denkleştirdim arkadaşın verdiği hesaba onun adına havale yaptım. Sonra ne mi oldu arkadaş bir sebepten dolayı vaz geçtiğini söyledi. Parayı hesabıma geri geçti ne bir mesajıma ne de telefonuma cevap verdi.


    "senaco" isimli bu arkadaşın gerçek ismini ve satıştan vaz geçme nedenini burada vermeyeceğim.
    Şimdi ne oldu ben dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan oldum tabiri caizse. Zarara uğradım moralim bozuldu.
    Yaptığım maddi zararın yanı sıra insanların söz vermeyi bu kadar hafife almalarına anlam veremedim ben tüfeğimi henüz kargoya vermedim ama vereceğim. parasını almasamda
    Neden?
    Çünkü "söz" verdim.


    Şimdi bu kişiye bana uğrattığı zarar için eğer birazcık ahiret inancı varsa hakkımı helal etmiyorum. Üzgünüm kızgınım. Bu sitede 2008 yılından beri faalim henüz böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Başıma gelen olay şahsidir tüm forum üyelerini ve yöneticilerini tenzih ederim
    Saygılarımla
    Samet MERCEMEK

  • Bende o tüfek icin ugrasiyordum demekki herseyde bi hayir var ben zarar etmeden döndüm. Hatta son olarak senin tüfegi düsünüyodum almayi neyse artik yapacak bisey yok İnan kendime olmus gibi üzüldüm. insanlar mimikleri ve surat ifadelerini göremese bile karsindaki insanida en az kendisi kadar iyi niyetli sanmakta, durumun böyle sonuclanmalasi herseyden önce forumlardaki diger ihtiyac sahibi insanlara ön yargili bakilmasina sebeb olacak.

  • Ben ücretini almadım kargoya vermedim sadece "söz" verdiğim için tüfeğimi anlaştığım arkadaşa göndereceğim.
    Ben olayların yalnızca bu dünyayla sınırlı olmadığına inananlardanım. Neyse her şeyde bir hayır vardır diyelim. En azından senin başının ağrımadığına sevindim küçükte olsa bi teselli oldu benim için burak. :)

  • bahsettiğiniz arkadaş ilanında satıldı yazmış tüfek için satıştan vazgeçtim dememiş, ilginç :him:s

  • Onun adına hayırlısı olsun. Herkez kendine mantıklı geleni yapar. Biri araya fiyat sürdüyse bilemem. Ama bana gösterilen sebep başka birine satılması değildi. Silah onundur tabikide dilediği gibi kullanır alır satar.
    Önceki mesajımı biraz siniri yazdım eğer okuyorsa özelden ona karşı kurduğum biraz ağır cümleler için kusura bakmasın.
    Bizimkisi biraz hayal kırıklığı işte :)

  • hayırlısı olsun takma kafanı :) içini rahatlatayım senin ben şimdi :thumbdown: ,geçenlerde gitti güzelim air arms nerdeyse senin alacağın fiyata,hem ahşap kundak,hem yakışıklı,hem emniyeti var,hem manometresi var,hem güç ayarı var,hem daha güçlü,daha sayıyım mı ;kihhik,

  • yaşadığınız tatsızlığa üzüldüm, ama her işte bir hayır vardır diyelim.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Arkadaşım boşver takma kafanı kısmet işi, daha iyisi daha güzeli olur inşallah. Sen merak etme forum, konuya gereken hassasiyeti gösterir. Saygılar