Sonunda..Mod54 üm geldi.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • sonunda Mod54,üm geldi :D kısmetse yarın bekaautdoor,dan almaya gidicem. cxf,imide buradan almıştım ilgi ve alaka gayet guzel .üç hafta önce sorduğumda 4,5mm vardı az kalsın dayanamayıp alıyordum son anda vaz geçtim bukadar bekleyen bırazdaha bekler dedim.durbun olarak gamo4-16x50AO istemiştim ellerinde yoktu onuda getırtmısler . ^^ üç haftadır kıvranıyodum şimdi sabaha kadar uyuyamam...

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

    • Official Post

    Şimdiden hayırlı olsun,çok doğru bir tercih yapmışın,silah gibi silah. :)

  • abicim hayırlı olsun eminim beklemene degicektir bende cfx royal aldım yine napam!

    Hatsan AT44WX10 Premium Combo PCP( Lother Walther Namlulu)
    gamo cfx royal (22) 5.5 +3 9 40 dürbün +tek parça ayak
    gamo p23 ortopedik kabza (17) 4.5
    ilk göz agrım markası belli degil (17)4.5
    zoraki 914 9mm
    double eagle 9mm
    Optima Red Dot
    HATSAN MOD 95 SAS

  • Yeni tüfeğini keyifle kullan arkadaşım,kazasız belasız atışlar dilerim...

    marmarateam.png

  • Hayırlı olsun güzel seçim, kazasız belasız kullanın ve her attığınızı vurun.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Teşekkür ederim arkadaşlar ^^ bugun tüfeğimi ve dürbunumu aldım hemen otobüs ve eve geldigimde hava kararmıştı dayanamadım ve cfx ile kıramadığım pirikete on atış yaptım ,sanırım on mt falandı. ve on adet delik acıldı kırmadı deldi :!: yani gücu bana göre muazzam delemediğim zeytın ağacından bır tahtam vardı oda delindi.. şimdi iki sorunum var dampa ayağım yok :S vede kundak rengını nasıl açarım diye düşünüyorum cok koyu rengı sanırım yenıden bır işlem görucek kundak.. tufek hakkında yorum yapan arkadaşlara ve bana tavsiyede bulunan Mustafa beye çok teşekkür ederim..


    "bu arada komşularıda akşam akşam ayağa diktim " seslerden... ^^

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

    • Official Post

    şimdi iki sorunum var dampa ayağım yok :S vede kundak rengını nasıl açarım diye düşünüyorum cok koyu rengı sanırım yenıden bır işlem görucek kundak.. tufek hakkında yorum yapan arkadaşlara ve bana tavsiyede bulunan Mustafa beye çok teşekkür ederim..


    Bu forumda satılık silahlar bölümünde bir tane dampa var,onu satın alabilirsin,zaten yeni almıştı,serdar bey,


    Kundağın rengini açman için oto sanayisinden yada bir nalburdan krem şeklinde boya sökücü ve satı tel fırça al,bir de 280 yada 420 numara zımpara bir tanede 2 - 3 parmak boya fırçası,bir tanede eldiven tik yağı yada badem yağı yada dış cephe yarı mat yada tam mat vernik al,sonra silahın kundağını söküp,eldiveni giy ve kundağa bu boya sökücüyü fırça ile bolca tatbik et 3 dakika bekle ve tel fırça ile verniği indir,sonra çıkmayan yerlere tekrar aynı işlemi uygularsın ve son olarak tüm vernik çıktıkdan sonra zımpara ile zımparala ve isteğe bağlı,tik yağı yada verniği incelterek penye bez ile ince tabakalar halinde 3 - 5 kez kurudukça uygula.Benim tavsiyem tik yağı.

  • deep tüfeğin hayırlı olsun, güle güle eskit, kazasız belasız isabetli atışlar...


    Mustafa abi cevabın çok güzel açıklayıcı, ayrıca teşekkürler bunun için, benim de bir sorum olacak ben bu MOD.135'in kundağınının verniğini aynı şekilde çıkarabilirim sanırım, verniği çıkardıktan sonra bunu daha koyu hale getirebilirmiyiz? yada bunda kullanılan orjinal vernik ne verniği acaba, MOD.135 eline geçtiydi senin belki hatırlıyorsundur diye soruyorum orjinalinin hangisi olduğunu. :)


    İyi hoş güzelde benim piston keçelerim hala yok. :(

  • senin keçeler belki kargoda biyerde takılı kalmıştır
    kargo şirketleri gerçekten cok kötü

    Hatsan Mod 135 0.22 cal
    Crosman 2100
    Tekirdağ Merkez

    • Official Post

    deep tüfeğin hayırlı olsun, güle güle eskit, kazasız belasız isabetli atışlar... Mustafa abi cevabın çok güzel açıklayıcı, ayrıca teşekkürler bunun için, benim de bir sorum olacak ben bu MOD.135'in kundağınının verniğini aynı şekilde çıkarabilirim sanırım, verniği çıkardıktan sonra bunu daha koyu hale getirebilirmiyiz? yada bunda kullanılan orjinal vernik ne verniği acaba, MOD.135 eline geçtiydi senin belki hatırlıyorsundur diye soruyorum orjinalinin hangisi olduğunu. :) İyi hoş güzelde benim piston keçelerim hala yok. :(

    Senin rengi koyulaştırmak için yapman gereken sadece zımpara yapıp,sulu koyu ceviz rengi boyayı bezle yedirip,sonra tik yağı ile yağlamak, Çünkü senin silahta vernik yok.

    • Official Post

    Silahın hayırlı olsun..Bende de mod52 var ve bende memnunum... Şimdi gözümü Hw100 ze diktim.. Nede olsa Ankara team anca beraber kanca beraber...


    Mustafa Sen silahta estetik ve güç seversin,sana HW100 almayalım,


    Hem tüpü %50 daha büyük,Hem daha hafif,hem daha güçlü,hemde rahatlıkla ateşli sınıfına yakın güçlere çıkarılabilir,olmasından dolayı sana AirArms S410 XTRA .22 alalım derim,pişman olmazsın. :)


  • Senin rengi koyulaştırmak için yapman gereken sadece zımpara yapıp,sulu koyu ceviz rengi boyayı bezle yedirip,sonra tik yağı ile yağlamak,


    Çünkü senin silahta vernik yok.


    Teşekkür ederim, yani şaunda benim kundaktaki nedir? tik yağı denilen o mu acaba? birde en rahat nerede bulurum bu tür şeyleri, ceviz rengi boyayı, tik yağını filan? :) bir de benim kafama takılan şey mesela zımparaladık diyelim, peki o şekilli yerler ne olacak, tutulan yerlerindeki kundağın? o araları nasıl çıkarabilirim acaba? :)