Tavsiye Connect mi? Chery Tiggo mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar.


    Suan icin 2006 model connect im var ancak ben arabayi sadece hafta sonlari gezi amacli kullaniyorum 39oookm yol yapip senede asagi yukari 2 sefer bakimini yaptirmaya yetkili servisine götürüyorum.


    Dün apartmanin önünde bir araba gördüm toyata raw4 e benzettim yaklasinca chery tiggo yazisini okudum hemen en yakin bayiye bakip bugunde bayiye gittim.


    Öncelikle
    -Aracin ic plastik kalitesi hosuma gitti yani acikcasi böyle beklemiyordum Doblo bir aracin plastik kalitesinden kat kat üstündü.


    -Donanim listesi cok kalabalik


    -4X2 vergisi ise senelik 640 lira connecte suanda 420 civari veriyorum bence iyi gibi.


    -İicinde bütün koltuklara oturdum boyum 181 79 kiloyum ve hic bir sekilde skinti cekmedim diz mesafesi cok rahatti.


    -7 yil garantisi var.


    Belirttigim gibi araci sadece hafta sonlari gezmek icin kullaniyorum acikcasi insan gibide bakiyorum. 2 senede bir erzincana gidiyorum ve genelde marmara bölgesinde geziyorum.Piknik yapmaya dolasmaya connect tende cok memnunum bagaj ve yüksekligi beni hic yari yolda birakmadi altini vurmadan öyle yerlere girip ciktim. Erzincanda heyelan oldugunda yanimda suzuki jeep pes ettiginde ben ayni yoldan hadi oglum hadi canim diyerek belkide manevi bir bag sayesinde gectim :)) isin espirisi bi tarafa..


    Simdi umarim forumdan bir fikir cikar ben connecti satip bu chery tiggo yu alsam mi? yoksa yine connecti verip connect mi alsam ?


    Fiyati 40.000 tl 2.o Motor 117hp


    Connect GLX 34.000 tl 110 hp


    Sifir araba almak istiyorum vergisi düsük ve garantisi yüzünden chery olabilir gibi düsünüyorum Dacia ya su siralar gözüme takiliyor ama bagaji sanirim beni tatmin edecek düzeyde degil. Fikirlerinizi bekliyorum.

  • Çin mallarının insanlarımızın kafasında farklı düşünceler yaratmasına karsın Chery için güzel diyorlar, bende birkaç yerde beyaz rengini ve siyah renginin yan taraflarında etiket olmayanından görmüştüm görünüş olarak connectten daha ihtişamlı duruyor.Ve de bencede daha güzel ;)

  • + 1000000000000000 tabiki 110 glx connet ;d; kullanıcı tavsiyesiyle g;$i çin mallarında uzak durunuz ;hirr;

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

  • Chery nin icindeki ve yanindayken cezbeden unsurlar eve gelip internetten arastirmalari yaptiksan sonra kayboldu. 2011 model bir araca 40 bin tl verip 29 bine satmaya calisani bile gördüm.


    Connectimden zaten memnunum ama demekki glx vakti gelmis onunda fordun takas kampanyasi bahara dogru baslar onu degerlendiricem sanirim. Yada bide duster a bakim :)

  • Siz ikisini de pas geçin yeni VW CADDY alın. Asla Pişman olmazsınız.

    FX ROYAL 400 ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44
    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı

  • ikisinide suan pas gectim kismetse yeni transporter düsünüyorum. :)