SamYang .357 Recluse

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Değerli Arkadaşlar,


    .357 Recluselerde silahın sağ tarafında kurma mandalı mevcut, bu mandal silahın üzerine montajlı değil! çünkü montajlı olması halinde karton kutusunu deler ve nakliye sırasında alttaki kutuya zarar verir.


    Bu yan Mandal silahın kutusunun içinde bir kilitli naylon torbanın içinde, yanında biri yedek iki tane vida koymuşlar, bu mandalı takmanın küçük bir püf noktası var, aksi halde takamazsınız, mandalı yuvaya takmaya çalıştığınızda girmediğini göreceksiniz! sakın zorlamayın!!!


    Öncelikle elinize bir tane orta boy tornavida benzeri bir aletle silahın yan mandal kanalı içinde yay ve çekici göreceksiniz, burada çekicin üzerinde mandalın arkaya doğru daralan konik bir yuvası var, o yuvaya tornavidayı yaslayıp çekici geriye doğru iterek tetiği kurun, bu arada kesinlikle parmağınız tetiğe gitmesin, sonra mandalı silahın yan kanalına sokun ve geriye doğru çekerek çekiç üzerindeki yuvaya oturtun, sonrada naylon torbada çıkan yıldız başlı vidayı bir yıldız tornavida ile mandal üzerindeki delikten sokup bilek kuvvetinizle iyice sıkın, burada tavsiyem vidanın ucuna yarım damla mavi vida sabitleyici sürün ve öyle sıkın ki gevşemesin, çünkü bu mandalı her atışta geri çekerek kurduğunuzda çekiçle birlikte geride duruyor ve tetiği ezdiğinizde çekiçle birlikte ileriye gidip valfe vuruş yapıyor yani titreşimden vida gevşeyebilir.


    Elinizde vida sabitleyici yoksa YataGundan temin edebilirsiniz. Bugün çok zorlandık sizlere kargoları yetiştirebilmek için, o yüzden ben bu mandalları monte etmedim ama bundan sonraki siparişlerde monte ederek göndereceğim.


    http://www.yatagun.com.tr/deta…Force_Nutlock=&ID=941


    [Resim Engellendi: http://www.yatagun.com.tr/BD7U4F6P7R5C3G6H2X1A2G.jpg]

    • Official Post

    Bu arada aman aman kapalı alanda silah boşken bile kulaklığınız olmadan atış yapmayın, atış anında namludan 40 santime yakın donmuş buhar çıkışını görebiliyorsunuz, ki kesinlikle kapalı alanda silah dolu atış yapmayın, mermi sekmesi yaralamaz öldürür.