her ava uygun köpek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • her türlü kuş ve domuz avında tek köpek kullanılabilir mi hangi cins iyi olur kullanılabilirse? tşkler

  • henüz böyle bir ırk olmamakla beraber pointer ve setter geniş bir kullanım tipine sahiptir.

    S410

  • irlanda setteri bak koku duyusu çok güçlü ve asil bir hayvandır. Bakımı çok zordur, ilgi ister ama uçanı kaçanı takip etmek yada enkazdan insan çıkarmak gibi, karda iz sürmek gibi bir çok yeteneği barındıran nadir ırklardandır.

    Air Arms S410 Extra B.A 1000 FPS + BSA 8-32x44
    ankarateam.png

  • kurzhaar da araştırın derim.Zaten ferma özelliği olan bir köpektir ve videolarda tavşan kovduğuna şahit oldum.Ama hiçbir fermalı av köpeği kopoy gibi av kovamaz.Sadece gözden kaybolana kadar kovuyorlardı muhtemelen.Bir de muğla gibi sıcak bi iklimde settter veya drahtar gibi tüylü ırkları beslemek meşakkatli olur.Ben kopayla bıldırcın avı da gördüm ferma vermiyor ancak kokuyu alınca havlamaya başlıyordu.Hangi ava daha çok gidecekseniz ona uygun bir köpekle başlamanızı şiddetle öneririm.

    Sİz süt içerken ,biz rakıdan balığın hesabını soruyorduk.Kırmızı rujlu kadınlar turnusol kağıdını turuncuya boyarken yüzümüz kızarıyordu,utanıyorduk


    Huğlu çift tetik 12/71 çifte (baba yadigarı)
    huğlu çift tetik 16/76 çifte (dede yadigarı)
    Torun 307 lihgt 12/66 sp (24-32 gr arası çok tatminkar)
    hatsan torpedo 150 (bozuk bir dürbünle paslanmayı beklemekte)
    Hatsan at44 WX10 LW(sonunda)
    zoraki 4.5mm

  • Çok amaçlı ırklar Drahthaar ve Kurzhaar. Fermada verir, çok sağlam iz takibide yapar. Peki böyle bir hayvan edindiğinizde eğitimini verebilecekmisiniz? Önemli olan eğitimi verebilmek yoksa en iyi avcı kanından hangi ırkı edinirseniz edinin, gerekli eğitimi veremezseniz sonuç sıfır olur.

    Diana 350 Magnum 5,5
    Gamo 3-9X40 AO
    Yıldız SPZ M 12 Cal
    Huğlu 202 B 16 Cal