Sumatra ile Keyifli Bir Gün

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün ailem ve çocuklarla birlikte keyifli bir piknik yaptık. Pikniğin en keyifli yanı ise Sumatra 6,35 ile yaptığımız atışlar. Değerli üyeler grupman çalışmadım ama yaklaşık 100 m. kadar çeşitli mesafelerdeki şişeleri tek atış ile vurmam bana müthiş keyif verdi. Atışlarda Samyang pelletleri kullandım. İsabetlilik hususunda Sumatra dan doğrusu bu kadar beklentim yoktu. Çok ama Çok şaşırttı beni. Beni şaşırtan sadece Sumatra 6,35 tüfeğim değildi. Eşimin yaklaşık 65-70 m. mesafedeki şişelerden 6 da 5 isabet kaydetmesine hem şaşırdım hemde kaygı duydum. Böyle giderse beni geçer herhalde. Sonuçta keyifli bir gün oldu Sumatra ve Samyang pelletlerinde müthiş uyumu böylelikle tarafımdan test edilmiş oldu.Tek eksiğimiz bu keifli anları kaydetmek için makine almayı unutmuş olmamızdı. Birdahaki sefere sizlerle bu görüntüleri paylaşırız inşallah.Bu arada arkadaşlar aranızda grupman denemesi yapanınız oldumu paylaşırsanız sevinirim.

    FX ROYAL 400 ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44
    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı

  • hanımlar iyi atıcı oluyor. bende 3-4 sene önce eşime atış yaptırmıştım 30metrede gamo sincap hedefe, 5-6 atış sonra "e ne varki bu hep vuruyor" deyip silahı bana geri vermişti 8|;şrofls;.;şrofls;.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png