Hunter 1250 5,5 Için Bi Yardim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM SİZLERDE SİTEDE KARDEŞLİK DE MÜKEMMEL.


    BEN BU SİTEYE DAHA ÖNCE ÜYE OLMUŞ OLSA İDİM HUNTER 1250 ALMAZDIM AMA OLAN OLDU BİKERE UZUN LAFIN KISASI


    BEN BU TÜFEĞİ NASIL DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRİRİM PARÇALARI NEREDEN BULA BİLİRİM.


    TÜFEĞİMİN ÜZERİNDE DÜRBÜN 16X50 GAMO MARKA DÜRBÜN VAR DAMPA SI AYARI ÇOK İYİ O KONUDA BI SIKNTIM YOK.


    ÖNERİLERİNİZ VE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞTIGINIZ SICAK ORTAMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.


    Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
    Lütfen Forum kurallarını okuyun

  • selam;dediğin gibi keşki almasaymışın,parcaları ideal av dan bulabılırsın diye biliyorum bir araştır.internette sitesi var .



    not:yazılarını büyük harfle yazmassan ıyı olur

  • arkadaşım hoş geldin ama forum kurallarını pek okumamışa yada daha önce hiç bir foruma yazı yazmamışa benziyorsun.bu forum da yada başka forumlarda büyük harflerle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir yazılarını küçük puntolarla yazarsan eminim arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T

  • foruma hoşgeldiniz.


    Hunter 1250 standart haliylede Gamo'nun ürettiği en kuvvetli yaylı silah. Bence silahı daha fazla güçlendirmeniz isabetliliği bozacak, kurmayı zorlaştıracak ve silahın yıpranmasını arttıracaktır. En güzeli imkanınız elverdiği/istediğiniz zaman PCP tüfeğe geçmek olur, şimdilik silahı kurcalamadan bu haliyle kullanmaya devam edin bence.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim büyük harf içinde kusura bakmayın.
    sizinde dediğiniz gibi bi pcp tüfek gözüküyor bana bunun içinde sizlerden yardım beklerim öncelikle bu tüfeği satmalıyım.

  • Hunter 1250 Gamonun ürettiği en kuvvetli yaylıdır.Dampa ayak kullanmakla çok doğru bir iş yapmışsınız.Yaylılarda tepme dolayısıyla dürbün merceklerinin zarar görmesini darbeyi emen dampa ayak ile büyük oranda önlemek mümkündür.Dampa kullansanız dahi dürbün mercek çapı 32, veya en fazla 40 mm olmalıdır.İmkanınız varsa bu ölçülerde bir dürbün takın ve mevcut dürbününüzü de ileride mutlaka alacağınız PCP için saklayın.PCP ye geçerken de eğer imkanınız müsaitse Hunter 1250 yi satmayın ve saklayın.PCP kullansanız dahi yaylının da yeri başkadır.İyi bir PCP ile iyi bir yaylı sizi daha mutlu edecektir.Modifiye için ise hiç teşebbüs etmeyin, tüfeğiniz zaten en kuvvetlisi.Bundan daha iyisi sadece malzeme ve işçilik kalitesi açısından olur ki bence gerek yoktur.Çok iyi bir yaylı 1250-1800 TL civarındadır, güç ise ancak Hunter 1250 kadar olacaktır.Yaylılardan daha fazla güç beklemeyin.Güç istiyorsanız PCP derim ve yeni gelecek olan FX T12 serisini tavsiye ederim.