Pipet tüfek hakkında bilgi verebilecek varmı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Pipet tüfek hakkında bilgi istiyorum.Pipet tüfek kullanan veya kullanmış olan var mı?

  • Kuş vurmak için kullanılıyor galiba 9mm pipet atıyor köyde karatavuk avı için çocuklara verilir :D

  • Eger almayi dusunuyorsan biraz beklemelisin yasin ufak :)

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO

  • 150 tl bişey pipet tüfek havalı tüfek gibi ama tam kırılıyo

  • havalı tüfek bi yere kdr kırılıyo pipet tüfek kundağına kdr tamamen 2ye bölünüyo

  • pipet tüfekle domuz avı mı ? pipet tüfekle anca 20 metreden karga ölmüyo Derya diye bi marka üretiyo yerli çocukların havalı tüfeğe geçişte basamak olarak kullanıabilir ama ne av nede atış yapabilirsiniz.

  • sanırım av tüfeği kurşunu atıyor bendeki sadece üçgen bi kurşun atıyodu.

  • bu 60 lik yilmaz zipkinla akya vurmaya benzedi :)

  • Pipet tüfekler bir marka haricinde tek hareketli bir sisteme sahip olarak üretilmiş, tamamen manual tek atışlı tüfekler, pipet tabiri 6mm için kullanılıyor daha çok, 9 mm av tüfeği diye geçiyor av bayilerinde. 10 numara saçmalı ve tek kurşun olarak iki farklı fişeği var, 9 mm olan modeli aynı kalibredeki pek çok tabancadan daha kuvvetli, yani domuza gidemezsiniz ama karşınıza çıkan irice bir domuzu soğukkanlı davranıp koltukaltı ya da başından vurabilirseniz aynen bahsi geçen forumdaki gibi oracığa yığarsınız, genelde çocuklar için alındığı doğrudur ama unutulmamalı ki 5.5 , 6,35 , 7,65 ve 9 mm çaplı tabancalardan daha kuvvetli bir ateşli silah bu, babanızı ikna edin kendi adına satın alma belgesi çıkarsın alın çok hevesiniz varsa, gözetiminde de tek kurşunla güzel atış yaparsınız. Tamamen kırılma olayı da şöyle, Derya, İnterpress markalarının modelinde bir mandal var ve namluyu kırdığınız zaman tamamen serbest kalıyor namlu, horozunu elle kuruyorsunuz, bu tamamen manual ve güvenli bir sistem, arıza imkanı da yok neredeyse, diğeri de Atüs, bunda namluyu kırdığınız zaman mekanizma iğneyi kuruyor, yani elle horoz kurma zevki yok, eğer bu kalibre alacaksanız beklentileriniz yüksek olmazsa memnun kalırsınız, ama bir pcp gibi etkin mesafe ve isabet beklemeyin.

  • teşekkürler verdiğiniz bilgi için.Bir sorum daha olacak.Peki bunlarla hangi hayvanları vurabilirim.bide 10 numara fişek nedir nasıl olur numarası arttıkça neyi değişir.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen x-toredo ().

  • Domuz dahı vurulduguna göre kücük ve orta büyüklüktekı hayvanları yakın mesafeden avlayabılırsın ancak yasın müsaıt olunca belgelerını tamamlayınca.
    Arkadasımızın 10numara fısek dedıgı kus sacması hashas tanesı kadar kursun tanecıklerı var attıgı fısekte.ve fısekle 10metreden serçe karatavuk gıbı kücük hayvanları bıle zorca öldürür.ancak tek kursunu kuvvetlı atıyor.

  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Tek kurşunla yerden kalkan bıldırcını vurmak zor olmazmı acaba?

  • sizde avlanıyosunuz değilmi.hangi tüfeği kullanıyorsunuz acaba.

  • Arkadaş güzel söylemiş, avlanmak için bir 3 4 yıl daha beklemen gerekecek ^^ ayrıca pcp olur ateşli olur tüfeğinle şişeleri dağıtırken etrafında uçuşan yabani kuşları seyretmek inan daha fazla haz veriyor, kafana da takma doğal dengeyi, zaten sayıları az bu garibanların ve çifteyle süperpozeyle yollarını gözleyenleri de yeterince bol :) ama illa merak ediyorsan av maksatlı alınacak bir tüfek 12 - 16 - 20 numara dolaylarında olmalı, tamam 36 da olur hatta 9 mm tüfekte olur ama şansın az olur, tehliken bol olur, hayvancıklarında can çekişmesi uzun olur