MOD.135 ve namlu değişimi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Olur ama 2. bir mod 135 fiyatına gelir. 8o

    + 1 Enginin dediği gibi olur ama ikinci bir 135 fiyatına değil biraz daha üzerine mal olur.

  • + 1


    Enginin dediği gibi olur ama ikinci bir 135 fiyatına değil biraz daha üzerine mal olur.

    Peki üstadım namluyu lothar yaptık, ön yay ağırlığını çıkarıp plastikten imal ettik.Keçeyi sizin dediğiniz malzemelerden yaptırdık, tetiği de modifiye edip 300 grama indirdik.Diana 350 magnum dan daha iyi olur mu ?( (Tahminim tüfekle birlikte 700 ytl eder bu yaptıklarımız.)

    • Official Post

    Bir Diana 350 olamaz ama,sevgi herşeyi yaptırır,bir çok şahit olduğum olaylar var,örneğin,adamın Murat 124 otomobili var ve o aracı o kadar seviyorki,yaptığı masrafa Toyota alınır,ama o yaptıkları ile aracına aşık.

  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar, o zaman namlu işine girmek pek mantıklı gelmiyor bana, tetik modifiyesi derken tetik sistemindeki ağırlığı sağlayan yaylar ile oynama yapsam yani daha yumuşak bir yay gibi, değişme olur herhalde öyle değilmi? birde silahı toplayınca şunun otomatik emniyete geçme özelliğini kaldırmayı düşünüyorum ben pek sevmiyorumda o özelliği, tabi sağım solum belli olmaz, belki durur. :D


    Bu tüfeğin tipi bana Diana 350'den daha güzel geliyor, ama Diana 350'nin uzunluğunu seviyorum. :)

    • Official Post

    Otomatik emniyeti iptal etme sakın,o çok önemli,iptal edersen eski alışkanluklarından dolayı farkında olmadan birini vurursun,


    Tetik yayı yumuşatılarak tetik yumuşar ama o da tehlikeli olur,en ufak sarsıntıda tetik kendi boşalır,yani tetik yayı yumuşatılarak tetik yumuşatılmaz,direnç noktası değiştirilerek tetik yumuşatılır.

  • tetiği yumuşatmak problem deyil bence yap deyer.emniyet kalsın da unutulmayacak yegane şey havalı silah oyuncak deyildir,silah boş olsada herzaman dolu muamelesi yapılır,namlunun ucu herzaman ölüm dür UNUTMAYIN...
    keyifli atışlar saygılarımla. :thumbup:

  • Tüfeğin güzel bende diana 350 magnum classic professıonal tüfeğime ek olarak diana mod54 airking almayı düşünüyorum mod 54 nasıl acaba?

  • Mod 54 için söylenecek tek şey mükemmel ama ağır.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Bana göre Silahta aranan İsabetlilik ve güçtür. Daha sonrasında tepmenin az olması veya olmaması, estetik gibi faktörler gelir.


    Mustafa beyin Oğuz için modifiye ettiği Mod 54 1500 fps hızında ve 70 metrede 3 cm grup yapıyormuş, ve sıfır tepmeli bir silah


    Bu silahı geçecek silahlar air arms veya Hw 100 gibi pcp ler. Bu silahların da tüpüydü, dolumuydu gibi masraflarıda aldıktan sonrada devam ediyor.


    Bir Mod 54 ü alıp modifiye ettirip, Bir dampa ayak ve güzel bir dürbünle yıllarca kullanırız. Tabii ki Mod 54'ten daha iyi silahlar var bunlara örnek verdim Hw 100 veya air arms veua tx 200 gibi. Ama aldıktan sonra sadece mermilerine para vererek kullanacağın bana göre mükemmel tek silah mod 54.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png