Bu canavarı tanıyan var mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [Resim Engellendi: http://img217.imageshack.us/img217/9343/25022008151nr9.jpg
    Bendeki hw77nin pistonu kuran kolunu kırmam üzerine İlker abim yenisini yaptı.Fakat yeni gelen kolun da ilk atışta yamulması üzerine tüfekten ciddi derecede soğudum.Satılık ilanını
    verdikten sonra İlker abi özel mesaj attı ve tüfeği bana gönder dedi.İlker abiyi zor bir dönem bekliyordu artık... ;şrofls;. Günde 50 adet pm atarak sorularımı sordum isteklerini belirttim.


    Yapılan işlemler:


    1) Transfer deliği küçültüldü.İlker abinin ölçümlerinde transfer deliği 5.2mm çıktı.Hızlarda da çok dengesiz sonuç verince(1- 949 fps 2- 900 fps 3- 840 ffps 4-840fps 5-621) transfer deliği 3.5mmye düşürüldü.


    2)Mevcut keçenin hasar görmesi üzerine orjinal keçe takıldı.


    3)Üzerindeki mevcut yaya devam edildi.Kırılınca 3.20mmye geçicegim.


    4)Yeni transfer deliği önündeki conta değiştirirldi(breech)


    5)Susturucu ve ona uygun adaptör yapıldı.Gürültü yapmak istediğimde kolayca çıkıyor.


    6)Tetiğin orada bir vida yalama olmuş parça yenisi ile değiştirildi.


    Bu işlemler sonucunda, silah gamo prohunter ile stabil 850 fps veriyor.İsabetlilik 13 metre tek delik.Şimdi üzerine gereken dampa ile nikkonun en az 16x dürbünü.Tüfeğin babası İlker abime selamlar. ;tese;kkur


    [Resim Engellendi: http://img297.imageshack.us/img297/3449/25022008150uq0.jpg]

  • Merak ettiğim bir konu ise bu tüfeğin gücünün patriota yakın olması fakat tepmesinin ve sarsıntının ona kıyasla çok daha az olması.Yayın önünde ağırlık yok.Yay anladığım kadarıyla dıştan yataklama yapıyor.Tüfek ayrıca patriottan daha ağır.Ve yeşil kaucuk gresle yağlı.Onu farklı yapan bunlar mı?

  • Valla bende olsa torunlarıma bırakırım :D İlker abinin ellerine ve emeğine sağlık hakikaten.

  • İlker Abi nin ellerine sağlık ve ayrıca görüntüsüde çok güzel olmuş...


    Pekii hala satılık mı ? ^^

    Satmam olanaksız İlker abi ve elemanlarının emeği çok büyük.Bamlar gelinceye kadar hakkını vermem lazım tüfeğin ;kihhik, Sonra düşünürüz.Tüfeğe yapacak ilk işim nazar boncuğu.Ve üzerine notlar yapıştıracağım yavaş kur, sakin ol, sinirlenme gibi.

  • Alıntı

    Engin1992
    Tüfeğe yapacak ilk işim nazar boncuğu.Ve üzerine notlar yapıştıracağım yavaş kur, sakin ol, sinirlenme gibi.

    #hims#hims
    İlker abimizin eline sağlık ,Engincan cok güzel olmuş kazasız belasız kullanırsın inşallah

  • İlker abinin ellerine saglık. engin sende hayrını gör keyifli atışalar.

  • herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim .enginim güle güle kullan keyifli atışlar ;d;:D;d;

  • acaba 3 kutu pelletten sonra hızı aynı kalıcakmı bana o gres yağının etkısı ıle bu hızı verıo gıbı gelıo ve 3 kutu pelletten sonrada o yağdan eser kalmaz hızda 750 725 fps ye kadar duşer gıbı gelıo.
    hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanın.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • gözün aydın Engin kardeşim silahını iyi günlerde isabetli atışlarda kullanmanı dilerim. ilker abimizinde ellerine sağlık baya emek harcadığı belli, varlığı bizlere cesaret veriyor :thumbup:

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Alıntı

    kartalcin
    acaba 3 kutu pelletten sonra hızı aynı kalıcakmı bana o gres yağının etkısı ıle bu hızı verıo gıbı gelıo ve 3 kutu pelletten sonrada o yağdan eser kalmaz hızda 750 725 fps ye kadar duşer gıbı gelıo.
    hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanın.


    üç kutu pellet 250'lik kutuda 750 beşyüzlük kutuda 1500 adet yapar burası malumunuz ,yeşil gres etkisini 10.000 atış korur (hw lerde dış piston daha verimli )genişletilmiş transfer deliği ,bozuk keçe de gresin ömrünü azaltıyor ,güç düşüklüğü gresten değil yaya uyguladığımız davranışlardandır ;kurulu unutma,yayı hızlı kurma,yayın doğru yağla yeterince yağlanmamiş olması,yay dengeleyici ve tutucunun sağlığı.
    Burada şöyle bir faktörde unutulmamalıdır silahı söküp yeşil gresi uygulamadan önce yaptıgımız temizlikte metal yüzeylerde asla yağ brakmadan temizlik yapılmalı mazot ,tiner gibi malzemelerle içindeki yağlar sıyrılmalıdır aksi halde mikron seviyelerde bile yağ kalması yeşil gresin metale yapışmasını engellemekte ömrünü de azaltmaktadır

  • 13m tek delik ;tacli# nedenirki tebrikler. elinize saglık.gercekten canavar olmus.

    1.Webley patriot 22cal.(1.nesil) nikula 6*24-40
    2.Mod 140 22cal. tasco 9*40
    3.Mod 125 22cal.busnell 9*40
    4.mod 60 22 cal.tasco 9*32
    5.kral cfx 17 cal.tasco 9*32

  • Engin Silahına sonunda kavuştuğuna sevindim Oldukça güzel görünüyor
    bu güzelliğin bundan sonraki kullanım süren boyunca devam etmesini temenni eder kazasız belasız kullanabilmeni dilerim Hayırlı olsun g;$i

  • Evet herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim :) ^^ Bugün silahla birkaç atış yaptım crosmandan sonra baya ağır geldi.Susturucu mükemmel tam istediğim şey olmuş.Susturucu kolayca çıkabildigi için crosmana tutturup birkaç boş atış yaptım sonuç inanılmaz :!: Susturuculu 10 pompada çıkan ses susturucusuz tek pompada çıkan sesten çok daha az ;d; Ağer bir pcp alırsan kesinlikle susturuculu olacak.