TEMA vakfına destek! Lütfen Tamamını Okuyunuz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • '' Manisa Çaldağ'da yapılması planlanan nikel çıkartma işlemine çevreciler tepki gösteriyor. Bir İngiliz şirket 15 yıl boyunca nikel çıkartmak için iznini aldı ve bundan sonra başlayacak süreç de önce binlerce ağacın kesimiyle başlayarak, 15 yıl sonra, yer altı suları tükenemesi, sülfürik asit bütün bölgenin sularına karışması ve milyonlarca insan bölgeden göç etmek zorunda kalamasıyla sona erecek. Yani, havza bir otun bile bitmediği bir hal alacak!''


    Ülkemizdeki Tarım Arazilerine Birlikte Sahip Çıkıyoruz
    İmza Kampanyasına Destek Verin; Gediz Hiroşima Olmasın! diyerek başlattıkları imza kampanyasında TEMA vakfına destek vermekten geri durmayalım lütfen.Linkten sizde imza ile destek olabilirsiniz.


    www2.tema.org.tr/temaimza/


    Tema 2B'lik orman arazilerini satilmamasi icin imza kampanyasi baslatti.
    hükümet "satarim" diye israr ediyor.
    Hayrettin Karaca ise 'verin bana bir milyon imza, sattirmam' diyor.


    Bir avuç yeşilimiz kalınca değil bir avuç toprağımız bile yeşilinden olunca tepki yerinde olur.


    Not: Ben Manisalı değilim, daha önce hiç gitmedim, ancak orası benim ülkemin toprağı. Bana uğruna kan döken atalarımdan kaldı, kaldığı şekliyle kendi çocuklarıma bırakmak boynumun borcudur.


    Saygılar, keyifli paylaşımlar