Hatsan Mod 99 yaşadığım problemler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yaylı silahlar PCP'ye göre daha dikkatli kullanılması gereken silahlar.
    Namlu açıkken tetik düşürülmemesi, namlu tam kurulurken namlunun kaçırılmaması gerekir.
    Bu tip durumlarda ciddi yaralanmalarla birlikte namlunun yamulması da kaçınılmazdır.

    yeni nesil tüfeklerde namlu açıkken emniyeti kilitliyor. bundan dolayı tetik düşürmek imkansız. kurulurken elden kaçarsa ciddi durumlar söz konusunu olabilir.

    MOD 125 SNİPER 5.5mm OPTİMA 3-9x44E

  • Yaylı sılahlarında olabılıcek kazalardan bahsetmısken bende bır şey eklemek isterim hw97 ile ilgili bildiginiz gibi alttan kurma kolunu cekınde usttekı sılındır acılıyor ve ıcıne pelleti yerlestırıyoruz kurma kolunu kapatıp sılındırde kapandıgında atısa hazır oluyor sılındırın kuvvetını denedım bırkac kere ınanızmaz sert eger o sılındır sız pelletı koyarken kazayla kapanırsa parmak dıye bırsey kalmaz tufege pelletı yuklerken ben mutlaka kurmak kolunu dıger elımde tutuyorum ama yınede içim gidiyor silindir kapanıcak diye hw97 de bunun guvenligini saglayan bir mekanızma varmı bılmıyorum ama gercekten tehlıkelı gıbı geldı bana .. saygılar

    Ewanix windy city 5.5


    Nikko stirling nighteater 4x16-50


    Norica mod 61 4,5


    Hatsan Special edition 5,5


    Tuka 4,5