tasko 6*32 tüfek dürbünü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar,ben tasko 6*32 tüfek dürbünü hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.bu dürbünü kullanan veya deneyimi olanlar varmı?herkese saygı ve selamlar

  • merhaba arkadaşlar,ben tasko 6*32 tüfek dürbünü hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.bu dürbünü kullanan veya deneyimi olanlar varmı?herkese saygı ve selamlar


    ender kardeş bende tasko3-9x40 var ben gayet memnunum ama bir konu var oda senin kullanacaın tüfek.ağır tepmeli pistonlu bir tüfekte kullanacaksan işin zor hemen dağılır.dampa ayak şart.ama şu da var.astarı yüzünü geçer.dampa ayak 150 ytl dürbün veli katrancıda var 75 ytl.ben bu dürbünü crosman 2100 de kullanıyorum.çok memnunum. ışıklı, mildotlu.umarım yararlı olmuştur.

    Crosman 2100 Tasko 3-9*40 with mildot
    akdenizteam.png
    Fx Gladiatör, Hawke 6-24x44 Önden Parallax,Weichrauh Moderatör :love:

  • abi teşekkür ederim tabi ki faydan oldu.bide aslında av tüfeklerinde bu dürbünlerin kullanımı nasıl acaba.çabuk dağılan bişey ise almamak lazım.tekrar sağol abi.

  • ender kardeş bu dürbün sadece 6*32 ise zoom lu dürbünlere kıyasla havalı tüfekle yakın mesafe atışları (50 m ye kadar) için son derece uygun bence. zoom lu dürbünlerde yakınlaştırma olayı gerçekten harika ama hem paralax hemde mildot gibi ek özellikleri olmadan çokta verimli olmuyor. örneğin 3x zoomda 30 m de sıfırlama yaptığında bunu 6x ve 90 m mesafede mildot ve paralax olmadan kullanamazsın. kullansanda çok net görüntü alamazsın ve atışlarının hedefi bulması ihtimal olur.buda zevkle atış yapmanı engelleyebilir. silahın bir pcp değilse zevkle kullanırsın bence. aynı dürbünlerden bende rws 46 için düşünüyorum deneyince yazarım.


    saygılar

    Weihrauch HW100t .22 cal. / tasco 6*24*50ao
    Hatsan AT44 .25 cal. / optima reddot
    Umarex (s&w) .177 cal.




    siyah_kurdela.jpg
    B Rh(+) kocaeli