Tabanca tüp takımı yardım!!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi günler dileyerekten kunuya giriyorum co2 tüplü sistemlerle çalışan silah merakımı gidermek için öylesine bi unicorn 09 havalı tabanca aldım fakat tüp takımı ile başım dertte ilk tüp ziyan oldu ikincisi yinede iyi taktım tüpü yerleştirdikten sonra vidasını çevirirken hızlı olmazsak baya bi havayı dışarıya boşaltıyor bunun bir taktiği yada kolaylığı varmı yardımcı olursanız sevinirim silahda şu ana kadar bb saçma hiç denemedim ancak hatsan diablo 4,5 pelet ile 50-60 kadar atış yaptım az buçuk fikir sahibi oldum silah hakkında almayı düşünenler olursa bilgi yönünden yardımcı olabilirim :thumbup:


    saygılarımla...

  • unicorn 09 un yapısını bilmiyorum ama benim kullandığım co2 li silahlarda da tüpü takarken hafif bir sızıntı oluyor. Tüpü iyice yerine sıktıktan sonra sızıntı devam ediyosa yuva contasında problem olabilir. Tüpü yerleştirirken önce ağız kısmının yuvayı ağızladığına dikkat edin. Bir tüp ile 50-60 atış yapabildiğine göre pek bir sızıntı yapmışa benzemiyor. :thumbup:

    Hatsan Mod 125 ,25 + Optima 3-12x44


    Blow ,177


    Colt Government 1911 A1 ,177


    Gamo V3 ,177

  • Merhaba
    Bende tonfoglio 1911 colt co2 aldım birkaç ay önce ilk denemelerde benim de başıma geldi atışa gitmiştim yaylaya 3-4 tüp ziyan oldu hatta contayı bozdum diye düşündüm. sonra dikkatle ve özenerek denedim tecrübem şu oldu tüpü yuvaya koyduktan sonra vidayı hafif sıkarak boşluk aldım bu sırada tüpüde merkezden kaçırmadan hafifçe döndürdüm vidayı sıkarken sıkılığı hissedince çok seri hareketle vidayı tam sıkarak hava kaçırmadan tüpü yerine sıktım ve kullandı. şimdi aynı dikkat ve özeni göstererek yapıyorum.

    Zoraki hp ultra 4.5

    Altay silver: y. otomatik


    Karatay: pompalı