18.12.2011 AnkaraTeam Korunak Yapımı Toplantısı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İnşallah Pazar günü tam kadro toplanır ne olacağı hakkında konuşur ve bir fikir birliğine varırız. Konu açıldığından bu yana güzel fikirler oluştu, farklı açılardan bakma şansımız oldu bu durum beni heycanlandırıyor açıkçası. Birlikten kuvvet doğar sözü umarım bu projenin sonuca ulaşmasını sağlar. Şunu unutmayalım ki buraya yapılacak olan korunak yine bizlerin desteğiyle ve yine BİZİM için yapılacak, bir başkası için değil. Ankarada hobiseverlerin sayısı hergeçen gün artmakta, yeni gelenler, tayin olanlar vs hergeçen gün hızla büyüyoruz yapmayı planladığımız bu korunak belki bu birlik beraberliğin sağlam temelleri adına, ileride yapmayı düşündüğümüz atılımların sadece KÜÇÜK bir başlangıcı olacaktır. Bu işe kafa yoran, burada fikirlerini paylaşan, yazan-çizen herkeze kendi adıma çok teşekkür ederim. Böyle bir projeye gönüllü arkadaşların, abilerin ve kardeşlerin olması beni umutlandırıyor. Saygılar

  • Korunak yapımıyla ilgili olarak Pazar buluşalım diyoruz. Cumartesi yine buluşuruz normal. Saygılar

  • Yoğum fuar mesayim yüzünden bu hafta da aranızda olamayacağım, konuyu yakından takip ediyorum. Bazı fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapılacak olan yapı her nasıl ve ne şekilde yapılırsa yapılsın öncelik AirGun severlerin buluşma noktası olacağından,buna yakışır bir alan olmalıdır. Proje konusunda ortak bir fikir bulmamız gerekmektedir. Malzemeye göre bütçe çalışması yapılmalı ve imalat sürecinde bu ekibe destek verilmelidir.


    Benim önerim ise şudur: beton bir kaide üzerine yukarıda çizilmiş olan taslak projelerden, ki rüzgar ve kar yükü hesaplanarak ahşap malzemeden yapılma bir korunak fikridir. Taşıyıcı aksam olarak, hurdacılar sitesinden alınacak eski telefon direkleri yeşil boyalı kütük olanlar çok uygun olacaktır, üstü ve yanları osb kaplanıp shingle kaplanabilir, polyester malzeme çadır veya ondilün tarzı bir üründe yazın o korugana giremeyiz, bence 4 tarafı açık olabilir, bu alanlar, bir memran ile örtülüp açılabilir yazlık ve kışlık modlar yaratılabilir, 3D çizimleri için ancak pazartesiden sonra vaktim olacak, böyle bir çalışma gereksinimimiz var ise lütfen pm den haberdar edin.


    Ayrıca hafta sonu aranızda olamayacağım için alınacak olan kararlara her şekilde katılacağımız ve katkıda bulunacağımı bilmenizi isterim.


    Selamlar
    yücel

    Air Arms S410 Extra B.A 1000 FPS + BSA 8-32x44
    ankarateam.png

  • Evet, Korunak yapımıyla ilgili olarak fikirlerimizi paylaşmak ve yapım için karar vermek adına Pazar günü saat 10:00 gibi ANKA Paintball da buluşalım ne dersiniz?

  • 18 kasım buluşmasında fikirler tartışılacak değilmi _?

  • Ben nasip olursa büyük ihtimal ordayım, ancak geç gelme ağırlıklı olmak üzere gelememe ihtimalimde var, çünkü sinoptan ve çanakkaleden arkadaşlarım gelecek, pazar günü dönecekler, dönüş otobüsleri saat 9-10 gibi olur diye tahmin ediyorum eğer düşündüğüm gibi olursa geçte olsa katılırım, ama totbüsleri geç saat olursa maalesef.

    A-TAKIMI

  • Evet hocam fikirler ve bu fikirler doğrultusunda yaklaşık maliyet çıkarmaya çalışacağız. g;$i

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • ;izci; ;tese;kkur

    Falcon Prairie Bull Barrel Lighthunter - Walnut - .22 thumbup.png
    Crossman C11

  • Furkan eline sağlık güzel bir çalışma olmuş. Yapmayı düşündüğümüz korunağın atıcı için masa,sandalye vs dizaynı öyle olmalı ki aynı anda 8-10 atıcıya aynı anda imkan verebilmeli. Sonuçta sayımız fazla o kadar para harcayıp 5-6 kişilik bir yer olur ise amacına ulaşamaz diye düşünüyorum. Fikir vermesi açısından;


    [Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7165/6511232337_288a9c9d91.jpg]
    kesitgrn by meenet287, on Flickr



    bence ön-arkayı ters yapalım, güneş ön taraftan geçtiğinden güneş koruması daha iyi olur. ama önce tesisi işletenlerle görüşüp onay alalım...

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Anka Paint nerede acaba? Bu hafta gelip tanışmak ve atış yapmak istiyorum sizin gibi uzmanlarla


    adresi google dan bulamadım


    Paintsign de bulusuluyordu yanlış hatırlamıyorsam önceleri...Orası mı isim değişti acaba?

    Steyr m9a1
    S&W mp R8
    Umarex cp88

  • bu haftasonu gelemicem haftaya cumartesi gelecem. şimdilik gelişmeleri netten takip ediyorum. çadır olayı pratik ama her haftasonu kim toplayacak ilkinde bihesle yapılabilirde sonrasında kimse uğraşmaz :) eğer mekan sahibinden onay alınırsa kalıcı bişey yapmak en mantıklısı. aslında birde belediye ile görüşsek masrafları karşılamak şartıyla daha sağlam bişey çardak tarzındada olabilir yaptırabilirmiyiz?


    gamo PT-85 blowback £tabanxalı$

    hatsan at44 long ;tufey#
    Walther FT8-32-56
    Hatsan Optima Silver Sentetik Ejektörlü Süperpoze ;avci;
    SAFİR T14 m;s,S
    hatsan dominatör 200s :thumbup:

  • Ben de yarın pazar günü geleceğim bir aksilik olmazsa, yarın gelemem artık.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Bu pazar bende gelemeyeceğim.İstanbula gitmem gerekiyor.pazar sabah 7ye biletim var.toplantıya gelemesemde korunak için elimden geleni yapacağım.Saygılar...

    AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao


    AB Rh (-)