200 metre atısları için AA S510 MU Samyang Sumatramı ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • master arkadaşımızın bahsettiği silahı bilen var mı, çok ilgimi çekti

  • yaylı silahlar üzerine ihtisasınıza hep hayranım

  • AKINCI arkadaşımızın bahsettiği modifiyeyi bilen yapabilen var mı ben denemek ve 300 ve dahya sonra 400 metre denemek istiyorum ?

  • 250m ve uzeri havali icin cok iddali mesafeler.Bence bu mesafeden sonra havali degil yivli bir atesli dusunulmesi lazim :)

  • iyi de oluyormuş işte nasıl yapıyorlarsa. Diğer mesafeler hep içinde olduğumuz durumlar. zaten 90 metreden nerdeyse tam isabet CF X royal 4.5 yaylı ile de yapabildiğim sıradan bir başarı. Sitede tyılmaz kardeşimiz bir kaç gündür condor ile 265 metre grup deneylerini bizlerle paylaştı tebrikler ve teşekkürler ama ben 200 m kes şeker 400 metre A+ kağıt vurmak istiyorum. Bunu başarmam için sumatraya bir şeyler yapmak gerekiyormuş ... peki bu nedir ben bilmiyorum bilen var mı ?

  • ya ömer bu arkadaşımız sumatraya bir şey yapıyormuş işte. Demek ki ben ilerde bunu S 510 a da yaparım demektir. İki adet havalı adı altında ateşli silah benzeri silahım olursa kötü mü olur yani. Hatta ilerde devasa bir tüplr dolaşmak zorunda kalırım(30 Lt , 450 bar civarında felan) ama olsun 8o

  • tamam ömer daha fazla pazarlık etmeyeceğim. Kutusuna razı oldum kabul ttim. g;$i En yakın zamanda parayı denkleştirip bir 510 X tra tüfeği satınalacağım sanırım bu arada uzaklık ölçücüsü ve el dürbününü kaçırmak zorunda kalacağım ama olsun ne yapalım. Alır almaz yanına geleceğim bunu o hale getirelim, zira sıradan 5.5 kullanmayacağım hep dolu solist pelet kullanacağım. Bu arada aynı işi sumatraya yapabilecek kim var her halde AKINCI arkadaşımız bu işten fazla anlamıyor yada yardım etmek istemiyor.

  • Ben Hunter 1250 ile 400 mt den çöp tenekesi vursam sanırım çerçeveletip duvara asarım : ). Ama yine bu siteden 300-350 mt mesafeye Daystate Airwolf du sanırım A3 kağıt büyüklüğünde bir hedefe 3 de 3 atış izlemiştim. Ama ben idda ediyorum Daystate gibi bir pcp silah sahibi olsam A3 e tek delik yaparım 300 mt de tek pelletle : ))) ...

  • yap birader millet grupman görsün(ben de tabii :)

  • Konu her geçen gün başka yerlere doğru gidiyor. Konuyu açan arkadaşımız 04.07.2012 tarihinde konuyu açmış daha sonra online olmamış enteresan değil mi? Forumda bu ve buna benzer birçok hava kalmış konu başlığı var. Kimi tavsiye ister kaybolur, kimi bir sıkıntısını dile getirir çözüm yolları sunulur ne oldu sonuç belli değil, kimi 2007 den beri üye her gün foruma girer ama bir tane msj yazmaz gerçekten çok garibime gidiyor bu durumlar. Valla ben 300-500m bilmem, hayatta canlı gözümle görmediğim 1-2 şey dışında birçok şeye şüpheyle bakarım. Ha yapanın yaptığına asla "yok bu gerçek değil" demem ama hep içimde bir yerde şüphe vardır, insanoğluyuz huy işte:) . Gelelim, bana göre uçuk mesafe diye tanımladığım 300 ve üzerine,


    Yaklaşık 2 yıldır bu hobinin içerisindeyim çok atıcı gördüm, insan ister istemez 50m den kesme şekeri vurunca farkında olmadan acayip bir beklentiye giriyor ve sınırları zorlamak istiyor. Lakin bu 2 sene zarfında bu işle ilgili forumlarda maalesef 5m den 500m ye çalışmalarını, çabalarını ve de başarılıarını paylaşan kişi sayısı iki elin parmalarını geçmez. Hal böyle olunca birileri birşey paylaşınca paylaşım azlığından olsa gerek ben çok keyifle takip ediyorum. Burada önemli olanın; bir kişi ister yanında arkadaşları olsun, ister olmasın, ister 10m ister 500m atsın sonuçta bu işten keyif alıyor ve bunu burada bizlerle paylaşıyorsa önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum. Saygılar

  • Bu arada konuyu acan ve tufek arastirmasinda bulunan arkadasimiz ne sumatra nede AA aldi 8o Kendisi suan evanix windy sahibi ;d;

  • işte asıl soru burada. Neden tercihlerileri ikiye kadar indirmişken başka bir silah satınaldı. Bunların ne kusurlarını gördü acaba.

  • işte asıl soru burada. Neden tercihlerileri ikiye kadar indirmişken başka bir silah satınaldı. Bunların ne kusurlarını gördü acaba.


    Kusur olarak degilde o donemde 2.elini bulamadigi icin alamamisti g;$i

  • ben gücü yüzünden sumatra satınalmak istemiştim ama kimse satmak istemiyordu. Sonunda edirmeden bir arkadaş sattı ve ben de aldım. Bence karar verdiğim şeyi satınalmak için beklememe değdi. Bu arkadaşımız da bekleyebilirdi bence tam istediğini almanın tatmini diğer herşeyden üstündür.