carabine tüfekler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • carabine tüfekler tabanca mermisi atan tüfek sınıfında oluyor bildiğim kadarıyla. en çok kullanılan popüler olanda kovboy tüfekleri bu konudada en eski marka winchester olsa gerek. bu tüfekler tabancayla aynı mermiyi atmasına rağmen ciddi hızlara ulaşıyor. alttaki boru şarjör olup kabzadaki ele takılı olan mekanizmada artistik bir hareketle kuruluyor. oldukça hafif ve pratik. işin açıkcası rüyalarımı süsleyen bir tüfek. bu tüfeklere ruhsat alınıp alınamayacağı konusunda bir düzenleme varmı? 2. el bulunsa ruhsata tabi olabilirmi? yada satılık varmı? 9mm tabanca mermisi kullanması bile cephane sıkıntısı yaşatmaz bence.ülkü abi bu konuda tecrübeli

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Carabin, Carabine, Carbine.


    Önceleri, uzun namlulu silahların at sırtında kullanılmasının güçlüklerini gidermek için üretilen, kısa namlulu hafif silah türü.
    Bu deyim günümüzde namlu boyu 460 mm (18") den kısa tüfekler için kullanılıyor.


    Özel mermileri olanlar, standart mermileri kullananlar ve tabanca mermisi kullananlar da var.


    Bahsettiğiniz model Winchester M 94 olsa gerek.


    [Resim Engellendi: http://www.armchairgunshow.com/images/11-94wl-4765.jpg]



    Çok benzer bir başka marka ise Marlin Mod. 1894. Bu modeller dumansız barutla kullanılacak yapıda. Tabanca mermisi kullanan tipleri olduğu gibi, .30-30 gibi nisbeten güçlü mermiler kullanan tipleri var.


    Türkiye'de .22LR ve .30-30 kalibrelerinin bulunduğunu biliyorum. Artık ithal edilmiyorlar. Belki ikinci el olarak temin edebilirsiniz.


    Ruhsat konusunda bir sıkıntı yok. Zaten ruhsata bağlı bir ikinci el alacağınız için problem olmayacaktır.

  • çocukluğumdan beri bu kovboy tüfeklerine bende ayrı bir sevgi oluştu çok seviyorum bu tüfekleri tahminim kuş gibi hafif olması lazım bu tüfeklerin