mod 125 e dürbün yatağı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar size bir şey danışacağım. Hafta sonu mod 125 aldım. Dürbünü daha sonra takacağım.


    Aklıma şu geldi. dürbünü sabitlemek için üzerine daha başka bir yatak yaptırsam aceba iş görürmü. Bunu çok ciddi düşünüyorum.


    Birde 20-25 metrede dürbünsüz küçük meyve suyu kutusunu rahat vuruyorum. ve bunda 2-3 santim her defasında sola kayma oluyo. aceba bu pelletten olabilirmi. 60 metrede bayağı farkediyo. bu saçmadan olabilirmi. kalitesiz bir saçma kullandım çünkü.

  • Kalitesiz saçma ile hassas atı zaten çok zordur ki 60 metreden bahsediyorsunuz.
    kayma olayı senden de kaynaklanabilir, silahın gezinden de kaynaklanabilir, rüzgar faktörünüde unutmayalım.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • evet,legolas arkdasımında dedıgı gıbı bu sorun bır cok nedenlerden kaynaklanabılır.sız en ıyısı tufegınzı en ıyı attıgı peleltı deneme yanıla yontemı ıle deneyerek bulun ve ondan sonra atısları ruzgarsız bır ortamda tekrar deneyın.
    durbun ayaklıgı ıcınse bole bır sey yapmanıza gerek yok mevcut baglantı yerınde dampa ayak kulanmanız yeterlı oacaktır.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • sevgili arsaraylı kardeşim diğer arkadaşlarıma katılıyorum ve benimde bir eklemem olcak biraz..arkadaşlarımızın dediği gibi kaliteli saçma kullan..dürbün ayağını değiştirmene gerek yok..benim bu gün yeni açtığım bir form var YENİ YAY TAKMA VE SÖKME APARATIM diye oraya bir bakarsan demek istediğim malzemeyi orda görürsün...öncelik ile dürbün kaymaması için sana gereken 4 adet plastik sıktırma kelepce lazım..hani şu çamaşır makinelerin arkasında olandan..bunu malzemeyi güvenlik güçlerimizde kullanıyor kelepçe niteliğinde..senin yapacağın bir tane dürbünün önüne takman bir tanede arka kısmına takman..sonrasıma bir tane sağ tarafa bir tane de sol tarafa takacaksın bu kelepceden..sen anlamadın belkideşimdi..o ilk önce taktığın 2 plastik kelepceyye ek olarak bu kelepce ile gerdirme yapacaksın 2 plastik kelepceye monte edeceksin o zaman iyi skıtığın taktirde kolay kolay kayma olmuyacaktır..unutma 2 tanesi ile dürbün ayağını kaymaması için kullanacaksın diğer 2 tanesi ilede o takdığın kelepçeyi gerdireceksin

  • Başka marka pellet bulamadım aceba ÖZTAY marka nasıl. üzerinde yazan ''mağnum ÖZTAY diabola'' aceba çokmu kalitesiz...