05.05.2012 A Takımı "Toplanalım Kararlarımızı Alalım" Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar hafta içi bazı beklemediğimiz gelişmeler olmuş atış alanımızla ilgili olarak. Sezonun da açılmasıyla üyelerimizin yoğun olarak alana gelmesi ve sosyal paylaşım sitelerinden alanı görüp gelenler olmuş. Başından beri üzerinde durduğum ama bir türlü sizlerin çoğunluğunu yakalayamadığım ve artık çok önem arz etmeye başlayan konularda oturup konuşmamız gerekiyor artık.
    Bu buluşmada,
    Atış Alanının Kullanım Kurallarının Belirlenmesi,
    Takım Kaptanlarının Seçilmesi,
    Takım Üye Sayısı,
    Aidatlar,
    Takıma Üye Alımının Şekli,
    vs gibi konularda ortak bir kara almamız gerekiyor, bu sayede birçok sorunun netlik kazanacağını düşünüyorum. Sizlerden ricam buluşmaya gelmeden az da olsa bu konularda fikir üretmenizdir. Evet biliyorum havalar düzeliyor, zaman sıkıntısı olan ve atış yapmak için gelen çok ama bu konuları sizlerinde katkılarıyla çözümlemek istiyoruz ki kafamıza göre iş yaptık olmasın. Saygılar

  • Ben Cumartesi sabahtan, saat 15:00 e kadar müsaitim. Cumartesi bu işi halledebillirsek yine de Pazar sabahı gelip 2. bir toplantı yapabilirim Pazarcılar için. Saygılar

  • ben saat 10 a doğru mekana gelirim...

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • ben Erdem, Osman abinin yanından yazıyorum :)
    evet bir kere yeni yer güzel olmakla beraber eskiye göre daha dar, güvenliği acilen sağlamak gerekiyor. hem atış alanı hemde kendi güvenliğimiz. yeni yerin dar olması nedeniyle 10 kişi olunca sıkıntılar başlıyor.
    benim ilk kalabalık buluşmadan tespitlerime göre:
    1. Masaları / sandalyeleri bir an önce halletmemiz gerekiyor ki, aynı hizada atış yapalım. Biri yarım metre önde biri yarım metre arkada sakat...
    2. Üst tarafı bir an önce halletmemiz gerekiyor ki, millet gölgede atmak için çok yan yana sıkışmasın,
    3. Üye listeyi hazırlayıp üye harici kimselerin girişini engellememiz lazım,
    4. Genel güvenlik kurallarını ben tekar derleyeceğim, onu sahaya giderken yol üzerine ve gölgelikte gözümüz önünde bir yere levha şeklinde asmamız lazım,
    5. Güvenlikle ilgili herkez birbirini uyarması lazım, güvenlik ihlallerini kimin yaptığına bakmaksızın bir uyarı/ceza sistemi getrirememiz lazım.
    6. Yine kendi güvenliğimiz için paintball sahası ile bizim alanı bir bölücü ile ayırmamız lazım


    şimdilik aklıma gelenler bunlar, bu arada ben haftasonu Ankara dışında olacağım.

    A Takımı Üyesi


  • daha önce bir takım kurallar yazılmış, bunları bizim atış alanına uygun hale getirip, tekrar konuşalım. Fakat aşağıdaki linkte verilen bilgileri herkezin tekrar tekrar okuyarak sindirmesi lazım.


    Atış ile ilgili güvenlik kuralları

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • bu arada tertip-düzen ve çevre temizliği konusunu da ele almamız lazım. Alana daha öncede söylediğim gibi bir "kayıt defteri" koymamız iyi olur. Kim kaçta gelip gittiğini not eder, böylece herkez bulduğu gibi bırakmayı adet haline getirir... X yapmış, Y yapmış polemikleri oluşmaz. Alan temiz, tertipli ve düzenli kalır.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Cumartesi ben de geliyorum inşallah, geç kalmamaya çalışacağım arkadaşlar.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Sabah saat 08:00 gibi mekanda olacağım, Aşti den gelecek arkadaşları birileri alabilir mi? Saygılar

  • Yarın erken geleceğim ben de. Saat 09:30 da mekanda olurum. Ulus kıızılay gaziosmanpaşa istikametinden gelecekleri alabilrim

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • IPHONE Tel şarj makinesi olan varda getirsin arkadaşlar. Benim tel. şarj bitmek üzere.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Ben gelmeyi çok istiyordum ama, gece istanbul'a gidiyorum. Size keyifli bir gün dilerim. Buluşmada alınan kararları haberdar ederseniz, üzerime düşen ne ise, hemen yerine getirmeye çalışırım.
    Saygılar.


    İyi yolculuklar,


    Mehmet ben de erken geleyim , simit poğça işini pas geçiyorum, dediğin gibi acıkırsak tost yaptırırız mekan sahiplerine de da bir faydamız olur.

  • Ok, yarın sabah atış yaparız peşine de gerekli konularda toplanıp konuşalım mutlaka. Saygılar



    Erdinç, yeni telefonun hayırlı olsun. Saygılar

  • Yok Mehmet ne yeni telefonu, Sadece IPHONE ile şarj yerleri aynı benim telefonum, 2000 tl yi telefonu vereceğime gider bir pcp daha alırım :))

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Arkadaşlar, toplantıyla ilgili almış olduğumuz kararları 1-2 günlük özel işlerim nedeniyle yazamadım kusura bakmayın. Bu akşam ayrıntılı bir yazı yazacağım yeni bir başlık açarak bilginize. Saygılar