X20 Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün ilk havalı tüfeğimi almak üzere yetkili kişiler ile iletişime geçtim. Seçimimi Stoeger x20 combodan yapmıştım fakat ellerinde 5,5 cal. olmadığını söylediler. Bana daha yeni ve üst bir modelini önerdiler. Bahsettikleri tüfek x50 değildi. Telefondan telafuzu ne kadar doğru anladım bilemiyorum ama Stoeger x20 sporting dediler. Daha önce hiç duymamıştım. Suppressor mu dedim fakat hayır dediler. x20 nin biraz daha gelişmiş haliymiş. Araştırdım ama yine de bir sonuç göremedim. Bilgisi olan var mı acaba ? x20 nin böyle bir modeli var mı ? Kısa bir süre içinde seçimimi yapmam gerekiyor. Tecrübeli kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.

  • bir yanlış anlaşılma var galiba google'den arattım yurt dışı sitelerinde dahi yeni bir model çıkmadı yada ben bulamadım zaten yurtdışı üretimi bir tüfek tr'deki avbayileri'nin stoğuna girmeden önce yurtdışı sitelri'nin bir çoğuna çıkıyor

    FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

    kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

    reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

    kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

  • Çok sağolun. Bir yanlışlık olduğu kesin demekki. O halde x20 combo değil de, normal x20 alıp yanında da combo paketi ile birlikte verilen dürbünden alayım.