x20 suppressor, Predator Polymag 5,5 mm grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • x20 suppressor tüfeğimle yaptığım ilk grupman aşağıdadır. Yalnız garip bir durum oldu, tüfeği sıfırlamaya çalışırken pro magnum pellet ile atışlar yaptım ve bir türlü sıfırlayamadım. Uzun zamandır elime tüfek almamama rağmen iyi bir atıcıyımdır ve işin içinden çıkamadım bir an. Dedim en iyisi pelleti değişeyim Predator Polymag 5,5 mm ile denedim ve 3 atışta sıfırladım.


    14 metreden yaptığım 5 atış grupman aşağıdadır. Yukarda 5 numaranın yanında bir iz var o delik değil, hedefleri fotokopi ile çoğalttım orda eski bir iz kalmış oldu. 5 atışın 2 si birbirinin içinden geçti 4 delik mevcut. Ben yeniyim anlamıyorum pellet çeşitlerinden eğer Predator Polymag 5,5 mm ayarında pellet tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.


    Saygılar.


    [Resim Engellendi: http://e1206.hizliresim.com/y/3/7djh5.jpg]


  • jsb sanki biraz alta çekiyor gibi benim tüfekte norica shark ve norica thork kullanıyorum tam nişan aldığım yere gidiyor pelletler aynı uzaklıktan aynı hedefe jsb ile atış yapıyorum 1 cm kadar alta vuruyor anlamayamadım bendemi bir problem var pelletlerdemi çözemedim

  • :thumbup: