AT44 Chrono Ölçüm Sonuçlarım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Elinize sağlık , chronoya atarken ilk ve ikinci göün üzerinden aynı yükseklikten geçmesi lazım , yani eğimli atışlarda çok farklı değerler verebilir. Eğer tüfeği açıp çekiç içindeki bileziği çıkartıp setuskuru da içeriye doğru sonuna kadar sıkarsanız 170-120 bar arası 30 atış ve çok güzel değerler elde edebilirsiniz. Şahsen bu gidişle bir AT44 almayı düşünüyorum :)


    Çok haklısınız düz bir şekilde geçmesi gerekir benim de en fazla dikkat ettiğim husus fakat kaçıyor arada o yüzden sabitleyerek yapmak en mantıklısı.
    Bahsettiğiniz yöntem gerçekten denemeye değer bir yöntem fakat benim düşündüğüm güç azalmasıyla beraber düşmenin artması buna bağlı olarak zaten mildotsuz olan dürbünümün uzun mesafelerde clickleri kurtaramaması.
    Bu haliyle 31 fpe civarı bir enerjiye sahip ve gayet düz bir pellet uçuş yolu var biraz ateşli tadı aldıktan sonra ilk deneyeceğim sizin bulduğunuz teknik.
    AT-44 ler yerli malı yurdum malı, üzerinde oynanabilen, basit mekanizmaya sahip tüfekler, almanızı kullanmanızı isterim şahsen sayenizde tüfeği daha iyi tanıma fırsatı buluruz :)

  • Aslında tüfeği açmadan da setuskuru sonuna kadar sıkıp yayı gevşeterek 200-140 bar arası 2 şarjör güzel bir eğriyle atar. Bileziği çıkarmadan onu da deneyebilirsiniz.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Aslında tüfeği açmadan da setuskuru sonuna kadar sıkıp yayı gevşeterek 200-140 bar arası 2 şarjör güzel bir eğriyle atar. Bileziği çıkarmadan onu da deneyebilirsiniz.


    Evet bunu deneyeceğim gücü çok düşürmeden stabiliteyi ve atış sayısını arttırabiliriz sanırım