04.07.2012 A Takımı "Boya için Yardım Lazım" Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Başta serdar ve mehmet olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim...

    Türk'ün Kızıl Elma'sı "BİRLİK" ola ki, Türk yurduna "DİRLİK" gele..

  • Çatı işi nihayet bitti , ama bende bittim , diğer arkadaslar ne durumda bilmiyorum ama bacaklarım tutmuyor . Ne zor şeymiş incecik profiller üzerinde çalışmak. 300 tl cebimizde kaldı , insallah en kısa zamanda masalarda bitecek ve kusursuz bir atis alanımız olacak :)

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Bugün gelip elini taşın altına koyan tüm takım üyelerinden Allah razı olsun ellerine sağlık. Eminim gelemeyen arkadaşlarında aklı hep bizimle birlikteydi. Yarın sabahtan alanda olacağım gelip kalan işlere yardımcı olmak isteyen arkadaşları bekliyor olacağım. Saygılar




    NOT: Haziran, Temmuz ve Ağustos ayına ait aidatları verecek olan arkadaşlar yarın öğlene kadar alanda olacağım elten teslim edebilirsiniz. Saygılar

  • Emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık ama yine de söylemem gerek. Bu başlık açılır açılmaz konunu kapsamını anlamak için bir soru sordum ve hiç kimse lütfedip cevap yazmaya tenezzül buyurmadı.


    Çatı kaplamasına yarayabilecek bir tür plastik malzeme zaten elimde vardı ve bana yaramıyordu (benim işim için tek parça gerekiyordu o yüzden) Zaten ben serigrafi baskı boyaları satıyorum. Metal aksam için size özel komponentli boya hazırlayabilirdim incelticiler, çözücüler vb sorun olmazdı. Uzun zaman bir cevap bekledim ama hiç kimse bana bir cevap yazmak istemedi.


    Ben bunlardan hiç bir ücret talep etmediğim gibi;
    Bunca zaman sizler içinden tanıdığım, alış veriş ettiğim, bana bir çok konuda yardımcı olan arkadaşlarımın inceliklerinin ve dostluklarının ücretini ödemek hevesinde de değildim, aklım sıra bir kaç kez yararlandığım tesis için küçük bir teşekkür etmek niyetindeydim.





    İlginize teşekkür ederim

  • Ben mesela yeni gördüm mesajınızi olabilir böyle durumlar.Şahsınızla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum.
    Bazen bizim de oluyor yazdığımız şeye cevap alamadığımız zamanlar.


    Ben A takımı üyesi değilm ama hemen her hafta sonu bulusmalara katılmaya özen gösteriyorum.Yaklaşık 8 aydır da burdayım fakat sizi hiç alanda görmedim madem böyle bir yardım durumunuz vardı,arkadaşlar onca zaman bu tür mevzularla ilgili başlıklar açtılar sizde kalkıp lütfedip gelseydinız hem tanışılir hem de ne yapılınabilir konuşulurdu.Arkadaşlarımın böyle bir jesti karşılıksız bırakacaklarını düşünmüyorum.
    Ya da böyle bir durum için direkt olarak takım kaptanları ile temasa geçmeniz en doğrusu olurdu.
    Belki yazdıklarınızı görmediler ama pm yoluyla ulaşsanız mecburen göreceklerdi.
    Saygılar.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Bilgisayarın başına geçebildiğim zamanlar sınırlı oluyor, arada bir telefondan baktım ama oradan mesaj yazmak biraz zor oluyor işlerim biraz rahatladı ve en kötüsü bazı yerleri boşalttım, geriye iki küçük depo kaldı, ben iştigal konusunu değiştiriyorum (Büyük ebat kalıp işleine gireceğim) ve bazı ürüneri, markaları bırakıyorum elimdekilerin birkısmını toptan olarak verdim(hem de gülünç fiyalara) bazılarnı ise bazı arkadaşlaa hediye ettim. İşte sorun bu yani a takımına da hediye edebilirdim, üstelik bundan zevk duyardım.


    Sık alana gelmiyorum çünki benim onlara bir katkım olmadı ve ne zaman geldiysem ve bir konu danıştıysam sağolsunlar işlerini bırakıp benimle ilgilendiler, buradan hepsine teşekkür ediyorum. Ama bana sanki yardımımı kabul etmek istemiyorlar gibi geldi. Üzücü olan budur. Yoksa kimsenin kimseye brcu vb yoktur, aramızda helaleşemeyecek bir hadise vukuu bulmamıştır. Bir gün yine gelirsem de beni sanırım kovmazlar hepsi düzeyli ve kibar insanlar ama orası özel bir mülkiyet ve ben oranın ne satınalınmasına, ne de işçiliğine ameli ve maddi bir katkıda bulunmadım ama zaten ahlaki sınırlara kadar oradan yararlandım. Bu kadr bedava olarak başka hakkım olmamalıdır ve kimsenin sabrını zorlamak istemem.





    Saygılar

  • Çatı malzemesi ile ilgili yardım teklifiniz için teşekkür ederiz, bu konuda yardım teklifinde bulunan sizin gibi birkaç forum üyesi büyüğümüz oldu. Lakin çatı yapımında alalade bir malzeme kullanma taraftarı olmadığımızdan uzunca bir araştırma dönemi sonrası "karboline" denen bir malzemeye ulaştık (bu noktada Ali Tekin arkadaşıma çok teşekkür etmek isterim) ve bu malzeme ile hem ses, hem yalıtım, hem de uzun vadede kullanabileceğimiz bir malzeme ile çatımızı kapladık.


    Bizimkisi kusura bakmayın yardım kabul etmemek değil, gerçekten işe yarayacak bir çözüm ise seve seve kabul etmektir. Çok yakın bir dönemde yardım olsun diye gönderilen bir malzemenin üstelikte "sıfır" olduğu ısrarla söylenen bir malzemenin hiç bir işimize yaramacak halde olduğunu gördük üstelik 450tl gibi bir rakamda nakliye ödedik. Şimdi hal böyle olunca yoğurdu üfleyerek yemek gerekiyor diye düşünüyoruz.


    Bizlere gerek özel mesaj yada telefonla ulaşabilrdiniz, malze ile ilgili bilgi verebilirdiniz, ne konuda ne şekilde bir yardımda bulunacağınız hakkında bilgi verebilirdiniz. Bizler yapılacak olan yardımları kabul etmeyecek insanlar olsak zaten yaptığımız işleri buralarda paylaşmazdık. Ayrıca boya vs işleri için başlık açıp "gelebilecek herkeze ihtiyacımız var" demezdik.


    Gelecek, gelmek isteyen herkeze kapımız açık her fırsatta bunu dile getiriyoruz. Lakin biz bir takım kurduk ve bu takımı kurarken maddi manevi katkıda bulunduk. Bu takımın kuruluş aşamasından itibaren de her noktasını bu forumda paylaştık. Maddi manevi neler yaptığımız ortadadır, yeni gelecek olan kişilerden ne beklediğimiz ortadadır. Bu noktada dedik ki;


    İlk öncelik gelecek olan kişinin bizimle aynı kafa yapısında olup olmadığıdır,


    Takım Kaptanlarının (Serdar, Erdem Abi ve Ben) onay vermesidir,


    Katılım ücreti ve aidat ödeme zorunluluğudur,


    Şimdi herşey bu kadar açık seçik yazılıp çizilmişken gerisinde başka şeyler anlatmanın bir alemi yok. Sözlerim kişisel değil bu konu ile ilgili kafasında soru işareti olan herkeze itafen yazılmıştır bilginize. Saygılar

  • Ben zaten sizlerden yararlandım hem de ücretsiz. Dolayısıyla hiç bir katkıda bulunmasam da zaten bir nevi kazançlı sayılırım. Sizlerden edindiğim bilgileri bir yana bırakalım, Bir çok candan, düzeyli ve ilkeli düşünebilen dost da kazandım.
    Benim takıma girmek gibi bir hevesim de yok. Sanırım ne zaman gelsem Yine arkadaşlarımızın içten tavırlarıyla orada güzel zaman geçiririm.(Şu ana kadar hep böyle olmuştu); Bu hobiye bazı dönemler hiç zaman ayıramıyorum yani sizlerle bir değilim.
    Ben polikarbonat (Kalın olanlardan) kaplama vermeyi düşünüyordum (Daha iyisini bulmuş olmanız sevindirici) metal için çift komponentli bir kaç kutu boya da verecektim (verecektim derken getirip teslim edecektim hafif şeyler zaten) yani trilyon değerinde malzeme bağışlamayacaktım, Sizlerin bensiz de satınalabileceği cinsten bir şeyler yani ....



    Benim üzüntüm Yazdığım yazıya bir çok konuda cevap alabiliyorken, Yardıma ihtiyacınız varken ve küçük de olsa bir katkıda bulunabilmek fırsatım mevcutken, bu konuda kimsenin cevap vermemesi, görmezden gelmesidir.


    Ben, bazı malzelemeri size vermedim ve sizde, ben de bu yüzden ölmedik; Yani büyük bir sorun yok. Büyük depoyu boşaltmam gerektiği için zaten gelemeyecektim. Küçük kompresör, boya tabancası ve 3 yada 4 kutu boya 5 lt tiner ve bir kaç malzeme verecektim hepsi bu. Bunların bir kısmını başkalarına hediye ettim ve bu yüzden onlar da zengin olmadılar. Hayatınızın en büyük fırsatını, benim yüzümden kaçırmadınız.



    Burada konuşulacak konu Kimsenin ciddiye alıp cevap yazmamasının nedeni ve bundan duyduğum üzüntüdür. Diğer günlerde ve konularda yazmak, fikir alışverişinde bulunmak hala mümkün ama katkıda bulunmak bundan sonra ne kadar mümkün olacaktır bilmiyorum. Bunca zaman bana gösterdiğiniz dostluğun benim tarafımdan da anlaşıldığını görmek sizleri mutlu eder sanıyordum.



    Mesajı yazdıktan sonra, uzun bir süre evde bilgisayarla uğraşamadım ama arada bir telefondan baktım. (Telefondan yazmak çok zahmetli olduğu için yazamadım) Şu anda sizlere bu yazıları yazdığım bilgisayarın ekranı, nerdeyse televizyon kadar büyük olduğu halde küçük yazıları okumak biraz zor oluyor. Bu yüzden sumatra 6,35 silahım için levent kardeşimizden 10-40X60 bir dürbün satınaldım. Daha çok ışık olsun, daha rahat görmek için.


    Konunun anlaşıldığını umarım

  • Çatı çok güzel olmuş hepinizin ellerine sağlık. Ben de gelmek istedim fakat bir cenaze nedeniyle gelemedim. Serdar ile karşılaştık markette, çatıyı bitirdiğinizi söyledi çok sevindim. Ama günlerdir siteye de giriş yapamadığımdan yeni cevap yazabildim. Hepimize iyi atışlar :)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • murat başın sağolsun kardeş.

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T

  • tesisin çatısı herkese hayırlı olsun, daha nice güzel günlere ve keyifli atışlara





    Bu arada murat arkadaşımızın da başı sağ olsun