arkadaslar bu sılahı turkıyede bulma sansımız varmı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hobi.silah forumunda 'gaffur' nickli bir arkadaşta vardı diye hatırlıyorum. Bir dolumda 5 atış yapıyor , 350 grain ile 600 fps. lerde atıyordu. O hızda bir tüfekle av yapılmaz bence , benjamin rogue .357 veya daystate wolverine .303 (7.62) öneririm onlar da daha gelmedi.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • O zaman recluse öneririm. o da iyidir. hem 50. cal mermi TR de yok , döküm işi için uçuk rakama gümrükte kalma riskli döküm techizatı falan lazım , zaten o dediğim tüfek te 100-150 mermiyle beraber satılmıştı , onlar da bitmiştir şimdi.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • recluse dedıgınız samyang sanırsam evet o alete baya takıldım ama bırazda ısabet ıstıyorum desem cokmu sey ıstemıs olurum yorumlara bakarsak kı bahsettıgınız samyang ıse yanı cokda ısabetlı bır alet olmadıgı kanısında bır cok ınsan hobıye daha yenı basladım bu yuzden sacmalarsam sımdıden kusura bakmayın :p

  • Aslında doğru ayarlar çekilse samyanglar kral olur ama çoook ciddi bir çalışma yapmak lazım , ben de big-bore 'a sarmıştım birara , sonra moderatör imal etmek gerekecek , hava sıkıntısı var 1 scuba tüple 150 mermi falan atılıyor , diğer taraftan avaraj PCP ler bir scuba tüple 1500-2000 mermi atıyor. Size 6.35 öneririm ,BT65-6.35mm alırsanız hem büyük mermi hem menzili uzun , biraz fikir edinebilirsiniz , 357. , 50. falan bu ülkede çok zor.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • bt65 demenız cok ıı oldu bu yenı serı btler sızce nasıl daha oncekılerın hatalı oldugu solenıyor yada ole bı soylentı var dıyelım anladıgım kadarıyla sız bu konuda baya tecrubelısınız yardımcı olursanız sevınırım ben yenı basladıgım ıcın bı mod 125le basladım uygun fıyata alınabılecek en uygun ve en guclu secım oldugu soylendı ama daha yenı olmama ragmen yaklasık 6 kutu 250lık pelet attım ve artık sarmıyor

  • Rica ederim , benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var , bu konuyu görünce yarın yazarlar , mod125 'ten sonra AT44 bile katırdan limuzine geçmiş gibi oluyor , PCP dünyada tepmesi olmayan ve merminin giderken görülebildiği tek tüfek türü. 6.35 AT44 de işinizi görür ama BT65 2 kat güçlüdür (ve 2 kat pahalı ) .
    Big-bore için TR de tek adres 6.35.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • hobi.silah forumunda 'gaffur' nickli bir arkadaşta vardı diye hatırlıyorum. Bir dolumda 5 atış yapıyor , 350 grain ile 600 fps. lerde atıyordu. O hızda bir tüfekle av yapılmaz bence , benjamin rogue .357 veya daystate wolverine .303 (7.62) öneririm onlar da daha gelmedi.


    evet bende bu silahları sabırsızlıkla bekliyorum. lakin Türkiyede fiyatı inşallah alınabilir bir fiyat olur. özellikle benjamin rogue 357

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Hem de nasıl . Benjamin rogue aslında ben birara getirtme çabasına giriştim , mey.dan.av ile görüştüm , 4 ayda bir ithalat partisinin arasına alıp getirebiliyorlarmış. 260 fpe. 9 mm bir tüfek , ve kuş kadar sessiz , benjamin marauder ceketini kullanmışlar , 12 atış (2 şarjör) yapıyor hemde elektronik regülatörlü.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Tahribat olarak şöyle söyleyeyim , AT44 1cm suntayı rahat deler , BT65 1 cm , 2 adet suntayı arka arkaya rahat deler , domuz avı diyordu bazı arkadaşlar yani o kadar yıkıcı bir gücü var , menzili de bir o kadar iyi , hele ince mehmet 30 gr. bullet ile 100 metrede 68 cm düşme yapıyor ki AT44 'ün yarısı kadar. Yani düşük zoomlu dürbünlerle de kullanılabilir, mildotları zorlamaz.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • sen bu ıste oldukca ıyısın anlasılan verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkurler arkadasım gercekten fazlasıyla yardımcı oldun karar verılmıstır bt65 elıte 5.5 :P

  • son bır soru aslında kalbımde yatan sumatra carbın 6.35 acaba dıyorum bıraz daha bekleyıp sumatramı alsam bu sılaha bıtıyorum aslında asıgım desem yerı var ;grin;

  • Sumatra %20 daha güçlüdür ama doldurması , şarjör kapasitesi , kurma şekli itibariyle ben yine sumatra yerine BT65 tavsiye ederim.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • sumatra 6.35 ile 13 metreden 2 cm lik iki adet suntayı delip duvarda yaklaşık 1.5 cm derinliğinde bir oyuk açtım(yanlışlıkla) ve gücüne hala hayranım. Carbin arabadan da kullanılabilir ve biraz daha pratiktir ama atış sayısı biraz daha düşüktür, üstelik uzun olanı biraz daha isabetlidir. Şu ana kadar sumöatra 6.35 carbin ile en iyiisabeti osman ağabey yapmıştı diye hatırlıyorum(55 m/4 cm)


    Evet ben de sumatrayı seviyorum