Hatsan torpedo 155 35 - 40 mt grupmanları ve kral magnum 4.5 grupmanları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [Resim Engellendi: http://a1208.hizliresim.com/10/3/bfhhj.jpg]



    Arkadaşlar değerli abilerim yeni hatsanımı aldığımdan beri hep bi grupman yapmak istemişimdir. tabiikide benim eski kral magnum ilede yalnız biraz karışık oldu fazladan hedef kağıdım yoktu.bende mecbur tek kağıtta toplamaya karar verdim kral magnum umduğum gibiydi ama torpedo beni acayip şaşırttı.torpedo ile toplam beş atış yaptım.bi tane sinde tek delikten 2 tane pellet girmiş.kral magnumla ise 7 atış yaptım.torpedoyla 5 atış yapmamın sebebi valla ne yalan söyliyim hayatım boyunca 3 tane havalı tüfeğim oldu 1 tanesi retay 135 x di onun da tetiği kırılınca gittim yerine verdim.kral magnumuda şimdi anladım tam bir eylence tüfeği grupman yapmak imkansız yada bana göre değil rahatlık bakımından torpedoya gelince tek sorunu ağırlık ama onunda hakkını veriyo ne diyeyim yorum sizin ha bu arada rüzgar 0 dı. :thumbup:

  • keşke olsa 100 metreyi değilde herzaman 200 mt için kolları sıvamıştım bi ara ama mekan yok olsa bile bize uzak mecbur 70 80 le yetinecez cevap için teşekkür ederim

  • Torpedo için çok çok iyi bir grupman :thumbup: Tebrikler.
    Bu arada hangi pelleti kullandın ?

    Hatsan Torpedo 150 Th (.22cal) + Optima 3-9x44E :thumbup:



    agt

  • Kral magnum 4.5 ile 40 mt de iyi grupman. Bende 6.35 olduğu halde belki bundan biraz daha iyi oluyor. Fakat 155 grupmanı mükemmel, bence 70 mt de her atışta şişeyi vurabilirsiniz. Dürbünleriniz nedir imzanız da göremedim :)

  • dürbünüm optima 3-9x44 lük ışıklı dürbün 6 x zoom da yaptım atışlarımı evet dediğiniz gibi ben bunu torpedoda beklemiyodum fakat yanıldım en kısa zamanda dediğiniz gibi bir 70 mt de şişe patlatmak olacak :)