Mod 95 gücü fazla değil diyenler buyursun!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar mutlu mesut ev içinde atışımı yapıyordum gözden çıkardığım bir dolabımın üzerine hedefler koyarak kibrit çöpü, toplu iğne gibi önceleri minder koyduğum için dolaba fazla zarar gelmiyordu ancak artık atacağım için son atışımda minder koymadım ve hiç beklemediğim birşey ile karşılaştım dolabımın yaklaşık 1 cmlik ilk kapağını deldikten sonra arka suntayı delmiş ve duvarın içine oyup saplanarak durmuş gerçekten ben ve etrafımdakiler ilk gördüğünde şok oldu mod95 hep hatsanın uysal silahlarından bilinirdi ancak uysal bişey pek böyle birşeyi yapamaz gibi geliyor bana haksızmıyım?


    NOT: pelletlerin daha önceden deldiği yerlerden girmediği tespit edilmiştir..


    [Resim Engellendi: http://g1208.hizliresim.com/10/m/c1t8g.jpg]

  • evet yaklaşık o mesafe ev konusunda baya üzüldüm ama yapacak birşey yok zaten bu sondu ufak bir alçı ve boya operasyonu bunu rahatlıkla halledebilir gibi :thumbup: 8o Şuana kadar kitap koymaya korkuyordum ya sekerse diye ancak bu manzaradan sonra korkmama gerek kalmadı sanırım :thumbup:

  • Elime bir chrono geçse ilk fırsatta bakacağım hızına fakat buralarda biraz zor bulmam yinede şunu söyleye bilirim yaklaşık 800 pelet attım buna rağmen yayı ilk günki gibi yumuşamadım daha hala kurarken insanın canında okuyor :)

  • abi yayı kurarken namlunun en ucundan tutarsanız kaldırgaç etkisi oluyor çömelip tüfeğin dipciğini bacağınıza dayarsanız 12 yaşındaki kuzenim bu teknikle benim mod 125i kullanıyor saygılar

    Samyang Sumatra Carbin .22 + 3-9x32 optima

    Kral arms bigmax .25 (güç modifiyeli) 3-9x32

    Kral arms puncher breaker
    Hatsan at-44 10 .22 cal + 6-24x50 bsa
    Perfect line 60 libre makaralı yay + Lazer nişangah
    Hatsan mod 85 sniper .22 + 3-9x32 optima
    Beretta Stoeger x20 suppressor + Yatagun dampa + 3-12x44 AEO
    Hatsan mod 125 .22cal SportsMatch DM60 dampa breaker 3-9x32

    Cobra 80lb pistol crossbow
    Ekol 55 .177
    Crosman 357 .177
    Zoraki 925 full auto
    Zoraki 918
    Zoraki r1
    Blow magnum
    Blow c06
    Blow mini
    Blow class

  • hey gidi benim kral magnum da ilk alındığı zamanlar böyleydi gerçi acayip bi tepmesi vardı ama sonra 250 260 tane atınca yumuşadı yay ama işin aslı şöyleki bir kral ile hatsanı karşılaştırmak olmaz hatsan daha iyi tabiikide şu fazla atım meselesini de düşünmek lazım. hatsan bu konuda kesinlikle üstün bnim torpedoyla 850 kez attım yaklaşık yayı hala sert hala sert :P valla hatsanı anlamak mümkün değil yayları çok kaliteli. atışlarınızda çok güzel tebrik ederim.

  • :) özbakan taktik için teşekkürler ancak kurmada sorun yok sadece araziye çıkınca fazla atıyorum namluda sert oldugu için bilek ağrısı yapıyor. Benimde eskiden kralim vardi ilk baslar sert oluyor ancak bir süre sonra yumuşuyor hatsandanda böyle birşey bekliyordum ama yumuşamak bilmiyor(maşallah) isabet olarakda memnunum 110 metreden 9x32 optima ile bira şişelerinde 8de 5 isabetli atış kaydettim iyi yani memnunum silahtan. Keske atışlarımın gruplarımın resminide paylaşsaydım sonra çekip paylaşırım inş. Cevaplarınız için teşekkürler

  • sanırım güçlü silahlarda isabetin bir sorun olmaması için yeni çıkan ince mehmet 23 gr gibi ağır peletler kullanmak gerek belki menzili kısalır ama kısa mesafede ulaştığı yerde etkisi daha göz doldurucu olur.

  • evet tahribat için iyi olur ancak yaylılarda ağır pelletler herzaman zararlı olur diyorlar ondan ts22 bile kullanmıyorum isabet konsundada ilk aldığım zamanlar uzun mesafe isabetli atışları çok deniyordum yani vurmak istiyordum çabalıyordum ama sonradan mesafeyi kısaltmaya başladım şimdi taş çatlasın 50 metreden atış yapıyorum yani pek gerek duymuyorum hevesimi almış olmalıyım :) tabi iş pcp işi olunca işler değişir ilerde tekrar pcp alacak olursa ağır pelletlere ve uzun mesafeli atış denemelerine başlarım g;$i saygılar...