Gamo Hunter IGT

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Uzun zamandır 4,5mm ve iyi bir yaylı daha almayı planlıyorum. 2-3 aydır kafamda Gamo nun IGT serisinden birşeyler vardı ama forumlarda pek IGT sistemiyle ilgili açıklamaya rast gelmedim ve Gamoya olan önyargı sebebiyle sanırım IGT sahibide oldukca az.


    Sürekli Stoager ın ne kadar isabetli, ne kadar iyi bir tüfek olduğunu okuyorum ama karşılaştırma yapmak mümkün değil tabii. Fiyatları birbirlerine oldukca yakın Stoager 550, Hunter IGT 600 civarında. Bende herkezde olan değilde farklı birşey olsun diye bu gün bir Gamo Hunter IGT siparişi verdim sanırım 2 güne kadar elime geçer. Elimde fazladan bir Stoager Red Dot ı vardı onu kullanacağım. Atacağım mesafeler için yeterli olur diye düşündüm. Stoager ı hiç kullanmadım ama bir kere Gamo Hunter IGT kullanma şansım oldu, hafifliğine, görüntüsüne ve işçiliğine hasta olmuştum almak şimdiye nasip oldu.


    Tüfek elime ulaştığında fotograflarını paylaşır izlenimlerimi yazarım. Bu arada elinde herhangi bir IGT olan varsa ve görüşlerini paylaşırsa sevinirim ...

  • Yeni tüfegin hayırlı olsun zaten stoeger ve gamo kalite işçilik olarak neredeyse aynı ve çalışma sistemleride aynı aldıgın tüfekden memnun kalacağından eminim ıgt türü sestemler insanı ürkütüyor galiba bozulursa masraflı olur diyerekden pek tercih edilmiyor fakat performans olarak yaylı sistemlerden çok daha iyi oldugunu tahmin edebiliyorum .

    Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5