2008 Formula1 sezonu Avustralya ile başladı...Yarıştan bilgiler...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2008 sezonu sabah 6:30 da avustralyada geçildi.bu sezon bircok elektronik kontrollerden yoksun olan f1 aracları icin ilk yarış merak icinde gecti. Sürücülere bircok kolaylık saglıyan elektronik kontoller bu sene yarışların daha cekişmeli gecmesi icin iptal edilmişti. Bu kontrollerin olmayışı bazı pilot ve arclar için dez avantaj olduğu yarış icinde anlaşıldı...
    Güvenlik aracının 3 kez piste girdiği Avustralya Grand Prix'sini McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton kazandı. Bir çok kazanın ve olayın yaşandığı Albert Park'taki yarışta Hamilton kusursuz bir performans sonunda finiş çizgisini ilk sırada geçmeyi başardı. BMW Sauber'den Nick Heidfeld zorlu yarışı ikinci sırada tamamlarken Nico Rosberg üçüncü oldu. Ferrari için kabusa dönüşen yarış iki pilotunda finiş çizgisini geçememesiyle sonuçlandı.Ferrari pilotu Raikonnen yarışta hırsl olmasına rağmen 2 kez spin atarak gerilere düştü.gerilerden 2.liğe kadar yükselen ferrari pilotu Raikkonen yarışın bitimine 4 tur kala pit girişinde kaldı. Finlandiyalı pilot için olaylı geçen yarış burada sona erdi. Bir tur sonra F1'deki ilk yarışında müthiş işler çıkartan Toro Rosso pilotu Sebastien Bourdais 'in aracının motoru iflas etti. Fransız sürücü yarışı o anda 4. sırada götürüyordu. Bu olayla birlikte Fernando Alonso 4. sıraya yükseldi. Son turda Kovalainen ile Alonso arasında müthiş bi rekabet yaşandı. İlk önce Kovalainen Alonso'yu geçti ancak hemen ardından Alonso'nun karşı atağı geldi. 4.'lük mücadelesinin son galibi Fernando Alonso oldu. Yarışı baştan sona sorunsuz bir şekilde sürdüren .'lük mücadelesinin son galibi Fernando Alonso oldu. Yarışı baştan sona sorunsuz bir şekilde sürdüren Lewis Hamilton 2008 sezonuna zaferle başlamış oldu. Avustralya Grand Prix'sinde finişe 7 araç ulaşabildi.


    Poz Sürücü Takım Zaman
    1. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1s34:50.616
    2. Heidfeld BMW Sauber (B) + 5.478
    3. Rosberg Williams-Toyota (B) + 8.163
    4. Alonso Renault (B) + 17.181
    5. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) + 18.014
    6. Barrichello Honda (B) + 52.453
    7. Nakajima Williams-Toyota (B) + 1 tur
    8. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) + 2 tur
    9. Raikkonen Ferrari (B) + 3 tur


    En hızlı tur: Kovalainen, 1:27.418


    En hızlı tur: Kovalainen, 1:27.418 McLaren Mercedes

    Hainlere verecek canımız cok ama toprağımız YOK...


    BERETTA Px4 STORM F 9mm
    M4 MARINE (AEG Airsoft)


    ;tufey#egeteam.png ;tufey#

  • sonuçlar şaşırtıcı değil, Alonso kısa sürede tekrar podyum yarışının içinde olacaktır.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png