Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yahudi öldürmek için silah yapmış demek hitler , aslında hitler yahudiden çok alman öldürmüştür , savaş boyunca ölen almanlarla ölen yahudileri bi karşılaştırın ne dediğimi anlarsınız :D bu yahudi soy kırımı biraz abartılıdır , o savaşta 18 milyon sovyet halkı öldü dünyanın en büyük kaybı sovyetlerde oldu , onraki sırayı almanlar alıyo , yahudiler listede baya geridedir ;) , konumuz bu değil tabii , bu silahı o çağda yapan almanların teknolojisini bi düşünün , savaş tabiki berbat bişey , ama günümüzün teknolojik atılımını o 2. dünya savaşına borçluyuz , almanların savaşta kullandığı zırhlı araçları bi araştırmanızı tavsiye ederim , müttefiklerin ve hatta bağlaşıkların (almanlar hariç) kullandığı zırhlı araç modellerinden daha fazla modeli almanlar üretmiştir , aynı şey piyade tüfekleri , tabancalar , roketler , toplar kısaca savaş teknolojisi için geçerlidir , tanrı dünyayı hitlerin elinden kurtarmış , yoksa dünyanın halini düşünmek bile istemem , son dönemde dünya hiç iyiye gitmiyo diye düşünüyorum sonumuz hayırlı olsun :(

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

  • Hitler U-234 denizaltısını Japonlara ulaştırabilseydi, savaşı japonlar ve almanlar kazanacaktı. Almanlar atom bombasını yapmıştı japonlara yolluyordu. Almanya teslim olunca, denizaltı da amerikalılara teslim oldu. İçinde atom bombası ve tarifi vardı, amerika yapıp japonlara attı. Merak edenler araştırabilirler.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Hitler U-234 denizaltısını Japonlara ulaştırabilseydi, savaşı japonlar ve almanlar kazanacaktı. Almanlar atom bombasını yapmıştı japonlara yolluyordu. Almanya teslim olunca, denizaltı da amerikalılara teslim oldu. İçinde atom bombası ve tarifi vardı, amerika yapıp japonlara attı. Merak edenler araştırabilirler.


    başından sonuna doğrusun , bunları söyledim diye kimse beni ırkçı şoven yada nazi faşist diye yargılamasın , ama bilim böyle gelişti , atom bombasının öncüllerini yaptı almanlar , abd hazıra kondu , sscb 1-2 yıl sonra yaptı atom bombasını , bize bilim , mekanik , kinetik , temodinamik , statik , mukavemet diye öğretilen ve kanun olduğu ezberletilen şeyler aslında işin doğrusu değil , temel kanun termodinamiğin 1. kanunu " hiç bişey yoktan varolmaz , varolan bişey yok olamaz" 2. kanun " enerji türlü şekillere girer , ama reaksiyonlarda enerji kaybı yoktur" ben şimdi öğrendiğim fiziği kıyaslıyorum , fizikte sabitler vardır , kimisi evrensel , kimisi dünyayla alakalıdır , nevton fiziği "ki nevtonun sahtekar , şarlatan , asistanlarının tezlerine kendi imzasını attığı , bu tezlerden yararlandığı aşikardır" dünyada tamam pratikte doğru gibidir , ama uzaya çıktığında bi cisim nevton çuvallar :D onun kütlesel çekim kuramı iflas eder uzayda , işin içine yükler mağnetik alanlar falan girer , nevton olayların merkezine hep kendini koyar , bu narsisizm "kendini beğenmişlik" ile alakalıdır , aslında evrende dönen olaylarda nevton yada benim gibi birinin değeri okyanustaki bi damla bile değildir , hep ben merkezcilliği bi kenara atıp , olayları , olayları yaşayan öznelere göre değerlendirirsek bilimin gerçek anlamda tehçizatını kuşanmış oluruz , "hangi konumda hangi zamanda hangi olay karşısında tahlil yapıldığı " önemli olan budur bilim kendini herşeyden soyut tutmalı ve değerlendirmelerinde taraf olmamalı. maalesef bu günlerde bilim her yerde her şartta taraf olur , birilerinin çıkarlarını savunur , demek ki bilimin kanun dediği şeyler hikayedir 2 tane kanundan bahsettim , termodinamiğin 2 kanunu , evrenin herşeyi bu iki kanunda gizli , bu kanunları bile inkar edecek bilim insanları çıkacaktır , haaa ben bunları burda niye anlatıyorum , üstüme vazife değil ama yeri geldiğinde doğru bişeyler söylemeyi istiyorum , burda bu başlıkta söyleme sebebim , bilimin yanlış anlaşılması , yahudilere ecel edilmesi falan gibi mantıklara gıcık kapmamdan dolayıdır. istek , talep olursa , site yönetimimiz uygun görürse , bilimi , özellikle kuantum fiziğini bu forumda seve seve anlatmaya hazırım :) benim bu konuda icazetim yok ama çok okurum çok düşünürüm eğer okuduysanız bunca yazdığımı saolun arkadaşlar :)

    Walter Talon Magnum 5,5 cal Envantere yeni katıldı 3-9 x 50 mm dürbünü var(ince ayarla efsanevi bir makine)[/color]
    Zoraki hp01 ultra (diyecek söz bulunmaz , hedef nerde pellet orda , yaşayan efsane , emekli olmaması dileğiyle :))
    Birde şimdi Hatsan BT 65 var çok kuvvetli , düşman başına... vurduğu yerden ses çıkar...

    • Official Post

    Yazınızı zevkle okumakla beraber,forumumuzun bir Havalı silah forumu olduğunu hatırlatmakla beraber,fizik gibi benim de ilgi alanıma giren bir bilim dalının tartışılmasına hayır diyemem,tabi bunun yeri http://www.airgunturk.com/konu-dişi/board34-doğa-sağlık-kültür-tarih-sanat/ bölümü olmalı,böyle bir konuya hoyratça dalınmamalı,


    Ve bu tür fizik tarihi,formülleri,teorilerinin zevkle okunabilmesi için,en az sizin seviyenizde bir fizikçi üyemizinde sizinle tartışması sanırım çok daha ilgi çekiçi olur.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?