270mt Logun Solo 22. 25 FPE HORNET-1

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Logun solo FX T12 'nin ingiliz versiyonu mu acaba çok benziyorlar da. Eğer öyleyse güç ayarı yapıp hornetleri 800 fps lerde gönderebilirsiniz , 3 şarjör değil 1 şarjör atarsınız ama 40 fpe. ile hem daha az düşme hem de daha uzun menzil alırsınız. Çekiç vidasını birkaç tur çevirip denemeniz yeterli.
    :thumbup:

    Logun solo FX T12 'nin ingiliz versiyonu mu acaba çok benziyorlar da. Eğer öyleyse güç ayarı yapıp hornetleri 800 fps lerde gönderebilirsiniz , 3 şarjör değil 1 şarjör atarsınız ama 40 fpe. ile hem daha az düşme hem de daha uzun menzil alırsınız. Çekiç vidasını birkaç tur çevirip denemeniz yeterli.
    :thumbup:

    şu an çekiç vidası sonuna kadar sıkılı,ve 16 gr i 920-930fps , standart hali da 870 fps idi...HORNET-1 ise 600-610fps arası 10 Atış yapıyorum...

  • Hmmm. Anladım , o zaman potansiyeli o kadarmış , ben daha çok enerji beklerdim , 28 fpe. stok olarak gelen silah 35 fpe. lere çıkabilmeli , gerçi bu balanslı valf sistemi yüzünden olabilir , tasarlanırken düzgün bir atış eğrisi yakalanması için güçten feragat edilmiş. Yine de süper tüfek , süper atışlar.
    :thumbup:

    filinta


    dulce bellum inexpertis