Torun Magnum 5.5 kurma problemi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar elimde torun magnum 5.5 tüfek var namludan kurmalı. namluyu kurduğum zaman son seviyeye geldiği zaman bütün tüfeklerde ses çıkıyor kurulduğu zaman benim tüfekte kurulduktan sonra bir çık sesi daha geliyor. daha yeni oldu önceden böyle problemi yoktu acaba nedendir?
    hiç açıp bakmadım tüfeği.

  • -Tüfeği kundağından ayırın tetik gurunu ince yağ ile yağlayın
    -Tetik tedribatındaki pistonu tutan tırnağın guruba oturduğu yerdeki pim ve pim yuvasının kontrolünü yapın
    Kolay gelsin

  • ayrıca piston icindeki demir, hakikattende demir torun k101 lerde...o parcayı bi sekilde daha dayanıklı hale getirmezseniz bi sure sonra tetik tırnag,ı o demir parca uzerinde kendine bi kanal acarak tufegi hic kurulmaz hale getirecektir yada kurulduktan kısa sure sonra kendi kendine tetik dusurecektir, buda cok ciddi yaralanmalara sebep olabilir. Size tavsiyem daha onceden tufekler hakkında tecrubesi olan bi arkadasınız yada tanıdıgınız vasıtası ile tufekte iyilestirmeler yapın, yada bırakın oldugu gibi kalsın. illaha tufegin icini acacaksanız dikkatli olun torun cunku kaliteli malzeme kullanmamıslar, gergi kolları ve tetik tartibatı deyim yerindeyse "dandik", herhangi bir iyilestirme yapıcam derken tufegi cok tehlikeli bi hale getirebilirsiniz.. Torun kullanıcılarına tavsiyem, tetigi ve piston icindeki demiri kesinlikle iyilestirmeleridir.