patriot namlusundaki ince pullar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • webley patriotu söküp namlu yanlarındaki jilet inceliğinde iki adet puldan birini yerine takamıyorum. ikisi aynı anda namlu kenarına konduğunda namlu takılmıyor. tüfek ancak 1 adet pul takılmasına izin veriyor. zaten pullar denemekten haşat oldu. bu sorunları yaşayan varmı?

    webley patriot 5.5

    • Official Post

    webley patriotu söküp namlu yanlarındaki jilet inceliğinde iki adet puldan birini yerine takamıyorum. ikisi aynı anda namlu kenarına konduğunda namlu takılmıyor. tüfek ancak 1 adet pul takılmasına izin veriyor. zaten pullar denemekten haşat oldu. bu sorunları yaşayan varmı?


    O pulları takmak zorundasın,pullar kullanılamayacak hale gelmişse bunun yerine makas ile bir tane jilet kes ve arkalı önlü gresleyip takmaya çalış.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • webley patriotu söküp namlu yanlarındaki jilet inceliğinde iki adet puldan birini yerine takamıyorum. ikisi aynı anda namlu kenarına konduğunda namlu takılmıyor. tüfek ancak 1 adet pul takılmasına izin veriyor. zaten pullar denemekten haşat oldu. bu sorunları yaşayan varmı?

    taner namluyu yarı kırık vaziyetde geçirmeye çalış son limite kadar daya sonra vidayı salla deliğe korkmana gerek yok pula birşey olmaz sıkmaya devam et ilk pulu geçerken hafif zorlar sonra yolunu bulur ardından sıkmaya devam et vida karşı tarafa dayandığı vakit ( bende camcı çekici var 50 gramlık çok uygun bu iş için ) küçük çekiç ile çok hafif tıkla vidaya çok hafif ben öyle yaptım hemen yerine oturdu pim...senin gibi patriotu ilk söktüğümde yarım saatden fazla uğraştım namluyu yerine taka bilmek için..

  • Namluyu takarken aynı sorunu bende yaşamıştım. Sonra Onur kardeşim, yayı ve pistonu takmadan namluyu tam kırık vaziyette takmamı söyledi. O şekil deneyince cuk diye girdi. Sonra pistonu, kurma kolunu ve yayı taktım. Namlu üstünde olduğu için bir elle gövdeye bastırıp diğer elle yay pimini taktım. Bunu yaparken yanınızda biri olursa çok daha rahat olur. Malum yay baya sert ve zor takılıyor. Pulları takmazsanız namlu aşınır. Takmamazlık etmeyin.